2777
2789
عنوان

مذهبیا لطفا بیاین

171 بازدید | 13 پست

شما شوخی و صمیمیت با نامحرما رو تا چه حد درست میدونید؟

با همکلاسیای دانشگاه، فامیلا، همسایه ها، غریبه ها... هرکی

هر نکته ای به نظرتون باید رعایت شه لطفا بگین

من کلا درست نمیدونم. آیه 32 سوره احزاب رو در این مورد بخونین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آغاز کننده ی هیچ شوخی و صمیمتی نباش

نهایتا اگه یه کسی توی جمع کلاسی یا ... شوخی مناسبی کرد یه لبخند کوچیک ، اصلا با حرف و صحبت ادامه اش نده اگر هم شوخیش زشت و زننده بود که اصلا به روی خودت نیاز انگار نشنیدی

آغاز کننده ی هیچ شوخی و صمیمتی نباش نهایتا اگه یه کسی توی جمع کلاسی یا ... شوخی مناسبی کرد یه لبخند ...

دقیقا

نه به خاطر مذهبی بودن و ایناها

بخاطر اینکه آدمی که شوخی می کنه شاید تو چشم باشه

ولی کمتر روش حساب می کنن

من نمی گم خودتو بگیر و مثل مجسمه باش

می گم خودتو سبک نکن

آدما به کسی که اهل تفکر باشه بیشتر بها می دن

دقیقانه به خاطر مذهبی بودن و ایناهابخاطر اینکه آدمی که شوخی می کنه شاید تو چشم باشه ولی کمتر روش حسا ...

دقیقا مخصوصا برای یه خانم جوک جمع بودن جالب نیست ، گمونم این روزا بهش میگن بانوی کاریزماتیک

دقیقا مخصوصا برای یه خانم جوک جمع بودن جالب نیست ، گمونم این روزا بهش میگن بانوی کاریزماتیک

بله دقیقا شخصیت کاریزماتیک اهل شوخی تو جمع نیست و البته خودشم پنهان نمی کنه و جای درست خودشو نشون می ده

حالا جدا از بحث مذهبی بودن و... اینا

کلا مردهای ایران حتی نگاهم کنی بهشون به منظور میگیرن چه برسه بخوای شوخی و هر و کر کنی باهاشون...

نگاه به این نکن که ظاهرشون خیلی امروزی یا رفتارشون راحته و ...

واقعا بیشترشون بی جنبه و بیمارن

من اصلا درست نمیدونم

الان تو یه تاپیکی بودیم دختره گفت با نامزدم حرف زدم شوخی بهش فلان حرفو زدم و قراره ازمایشای عقد انجام بدیم

من یه لحظه حواسم نبود تو تاپیکش مشارکت کردم ولی یدفعه به خودم اومدم گفتم هر چقدم که دم محضری باشن الان نا محرمن و شوخی و لحن صمیمی حرومه چرا مشارکت کردی تو اون تاپیک 😕😐

رومن نشد چیزی بگم و با امر به معروف خارج شم

چون میدونم قصد استارترش بد نبوده

ولی واقعا هر گونه صمیمیت و نزدیکی با نامحرم حرومه

خودمم شاید یه مواقعی تو اجتماع حواسم نباشه

سعی میکنم برای خودم رعایت کنم و مراقبت انجام بدم

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

یه حدیث هست میگه به ازای هر شوخی با نامحرم توی پیچ و تاب های مسیر قیامت گذر گاه هایی هست که ادمو ۲۰۰ سال قیامتی معطل ومعذب میکنه

حالا من مسئلم این نیس ، هدف باید رضایت خدا و امام زمان باشه از ما نه صرفا ترس از عذاب اون دنیا ....

ولی هر گونه لذت بردن و کامجویی از نامحرم چه با نگاه چه با کلام چه یاد و خاطره پردازی چه لامسه همه حرامن ....

خودم اجتماعی و خونگرمم ولی خیلی در تمرین و مراقبتم هر جا احساس کنم دارم صمیمی میشم و گرم میگیرم با اینکه قصدم لذت نیس اون لحظه ولی سرمو پایین میندازم و دوباره جدی میشم

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

اونچه که من فهمیدم شاید در عرف اصلا پذیرفته نشه. ولی طبق شنیده ها و مطالعه هایی که داشتم میگم

اونم اینه تا میشه و ضرورت نداره نباید با نامحرم ارتباط گرفت.

بعدشم شوخی کردن نامحرم باهم خیلی ازش بد گفته شده توی متون دینی ما.

حدیثاشم توی گوگل بزنی میارع

ا