2777
2789
عاشق عكسه پروفايلتم😍😍😍

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی  دیگہہہہ عاشقش نیستم من دریغ از یک بوسہ یا یک نوازش کلا سر دعوا دارہ با من ھمسرم یک ادم بی ...

من نمیدونم خداچجوری به همچین ادمایی زن و بچه میده😪

باشد ک روزگار بچرخد به کام دل💚
ی بار ب قدری محکم زد رو پنجه پام ک ترک خورد استخوناش  بایست گچ میشد ک نکردم چ دردایی کشیدم

إ وا خاک عالم😪

همین الان پاشو یکی محکم بزنش😖

از اینکه خوشی ندیدم تو زندگیم از بچگی زجرو بدبختی پدرمم ناراحتی اعصاب داشت همش مامانمو میزد

ولش کن غصه نخور اصلا،باگریه که چیزی حل نمیشه....

تواون خونه ی مادرش کسی نیس ازش حساب ببره

من نمیدونم خداچجوری به همچین ادمایی زن و بچه میده😪

خیلی تنھام۔ من شمالی ھستم اذ شرقی ازدواج کردم اومدم اینجا خانوادہ ام اصلا نمیان پیشم نہ۔ علاقہ ای بہ من دارن من اینکہ ھمسرم خیلی بی ادببہ اینجا ھم خانوادش اذیت میکنن خودش چک بعد اونا اذیتم میکنہ امشب بہ من گف۔ ازم خوشش نمیاد البتہ میدونستم از قبل من شب قدر از خدا مادر خواستم یک کسی کہ مثل مادر باشہ برام دلم تنگہ

بخدا بگم براتون ک چقد دوستش دارم میگین خره نفهمع میگین مگه میشه این همه عذاب بده بعدم عاشقش بمونی ...

میدونی چرا اینجوری...چون محلت نمیزاره...چون مغروره...ولی ی روزی ازش متنفر میشی ب خاطر این اخلاقو رفتارش

در من انگار کسی در پی انکار من است...

میدونی چرا اینجوری...چون محلت نمیزاره...چون مغروره...ولی ی روزی ازش متنفر میشی ب خاطر این اخلاقو رفت ...

تو این ۸سال نشدم از خودم مطمئنم نمیشم

من احمقم خرم 

ولی چیکار کنم دوستش دارم بخدا روزایی ک نیستم دیوانم