2777
عنوان

چرا بیداری 👀

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 28 پست
چرااا

تک فرزندم ، ۳ ساله آرزوم شده که یک خواهر میداشتم ، خیلی شبا با تصور و اشکش خوابم برد ، ی چندتا عکس دختر کوچولو ناز دیدم😭😭😭یادم افتاد دارم باز گریه میکنم ، واقعا بی خواهری رو نمیتوانم تصور کنم ، اگه میبود حداقل یکی میبود باهاش حالم خوب بود

من بیشتر بخاطر دخترم خیلی عصبیم خیلی خیلی لجبازه جیگرم خون کرده دوسدارم یه مدت ول کنم برم خیلی خستم ...

عزیزم منم بچه هام برام اعصاب نمیزارنن ولی چ کنیم باید بسازیم بچه ان.کسی نداری هفته ای یکی دورز بزاری پیشش به خودت برسی

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو😢قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منم بچه هام برام اعصاب نمیزارنن ولی چ کنیم باید بسازیم بچه ان.کسی نداری هفته ای یکی دورز بزاری ...

بحث رسیدگی نیس مشکل اخلاقشه اصلا درست نمیشه!!!!!خیلی لی لی به لالاش گذاشتن چن تربیتی شده یه چی میگم یه چی میشنوی

تک فرزندم ، ۳ ساله آرزوم شده که یک خواهر میداشتم ، خیلی شبا با تصور و اشکش خوابم برد ، ی چندتا عکس د ...

چند سالته .آخی واقعا درک میکنم

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشتباه من❤️🩹من دلم پرواز میخواست اما تو آسمون تووو😢قاصدک بشم بیام بشینم رو دستای تووو 🌬️

بچه هام تازه خوابیدن🤕

هوف منم یه ساعت پیش خوابیدن

داداش تو ماموریته باید تا الان برمیگشت ولی برنگشته گوشیشم دسترس نمیده منتظر اینم

ایشالا بسلامت برگرده

بحث رسیدگی نیس مشکل اخلاقشه اصلا درست نمیشه!!!!!خیلی لی لی به لالاش گذاشتن چن تربیتی شده یه چی میگم ...

چند سالشه .دختره

مامانم بیمارستانه حالش بد شد داداشم خونه خوابه و کنارشمبابام و شوهرم هیچکدوم خونه نیستنخودم حالم خوب ...

آخی عزیزم خدا شفاش بده .خدا بزرگه نترس توکل برخدا