بانوزاهدان مدیر عضویت: 1404/04/22 تعداد پست: 826 عنوان جاری جدید | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 33 پست برادر شوهرم تازگی با یکی نامزد کرده ، بنظرتون چطوری با دختره رفتار کنم ؟یکم حسودی میکنم میترسم جای منو تو دل خانواده شوهرم بگیره😂🥲 دیروز | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوزاهدان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/22 تعداد پست: 826 اسی تجربه شخصیمو میگم بهت، هر موقع فکر کردم من باید اولویت اول باشم ،یا فکر کردم اطرافیانم فقط باید ... کاش برسم به اون درجه از بیخیالی و درک ✨مرسی عزیزم از حرفای زیبات
بانوزاهدان مدیر استارتر عضویت: 1404/04/22 تعداد پست: 826 :////مگه کمبود محبت داری گل ! اره واقعٱ 🫠خب اگه کمبود محبت نداشتم که حس نمیکردم حسودیم میشه 🙂با اینکه هم زیباییمو دارم و هم تحصیلات خوبی دارم، ولی کمبود محبت شدید دارم و میترسم اونو بیشتر از من دوست داشته باشن
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 15834 اره واقعٱ 🫠خب اگه کمبود محبت نداشتم که حس نمیکردم حسودیم میشه 🙂با اینکه هم زیباییمو دارم و هم تحصی ... من برای جاریم اینقدر چیز میز میبرن وقتی میرن خونش برای ما نه برام مهم نیست به چپم