2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله پلی کیستیک ربطی به باردار نشدن نداره گولشو نخور ک به روز من میفتی😅🤐

آره واقعا...منم پلی کیستیکم چرا الکی می گن هر کس پلی کیستیکه احتمال بارداریش کمه ...اگه نمی گفتند من مراقبتم شاید سفت تر بود خدایا نجاتم بده

باردارم. گول تنبلی مو خوردم🤐😬

بسلامتی عزیزم

امیدوارم کردی من این ماه همینطوری الکی اقدام کردم میخواستم از ماه بعد برم دکتر چون ته ذهنم همیشه این بود که تنبلی باعث میشه دیر باردار شم

اگر اشکالی نداره میتونم بپرسم شما ناخواسته بارداری یا نه؟

آره واقعا...منم پلی کیستیکم چرا الکی می گن هر کس پلی کیستیکه احتمال بارداریش کمه ...اگه نمی گفتند من ...

عزیزم شما بارداری؟

اگه دوست داری میگی چجوری شده تنبلیت در چه حد بوده ؟من واقعا نا امیدم بخاطر پلی کیستیک

بسلامتی عزیزم امیدوارم کردی من این ماه همینطوری الکی اقدام کردم میخواستم از ماه بعد برم دکتر چون ته ...

خب بذار ی کم توضیح بدم. من راستش اوایلش باردار نمیشدم. نمی خوام نگرانت کنما. دارو و اینا مصرف کردم و بعد چند سال بچه م دوقلو شد

اما بعدی ها دیگه همه شون خدا خواسته دارن میان خواهر😅😂😂😂

هر سری ب شوهرم میگم رعایت کن. میگه برو تو ک مشکل داری کلی دوادرمون کردی تهش می بینم بیبی چک مثبت شد🤐🤕😅

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

خب بذار ی کم توضیح بدم. من راستش اوایلش باردار نمیشدم. نمی خوام نگرانت کنما. دارو و اینا مصرف کردم و ...

عزیزممم انشالله خدا حفظشون کنه بچه نعمته

ازین به بعد دیگه باید حواستونو جمع کنین😂😍

عزیزممم انشالله خدا حفظشون کنه بچه نعمته ازین به بعد دیگه باید حواستونو جمع کنین😂😍

سلامت باشین🥰😘 دیگه از حواس جمعی گذشته خواهر با اومدن این یکی می بندمش

عزیزم شما بارداری؟ اگه دوست داری میگی چجوری شده تنبلیت در چه حد بوده ؟من واقعا نا امیدم بخاطر پلی کی ...

آره بارداری سوم ناخواسته ..ناامید از چی از بچه دار شدن؟

بزار خیالتو راحت کنم...اگه باردار نمیشی فقط خدا نمی خواد همین

اصلا ربطش به پلی کیستیک نده...من واقعا نمی دونم در چه حدم اصلا نمی دونستم چنین مشکلی دارم..علائم داشتم ها ولی هیچوقت شناخت نداشتم نسبت به اینکه این عوارض فلان چیزه...

من اولین بچمو تو باکرگی و عقد در حالی باردار شدم که اولین نزدیکی به همسرم رو داشتم و معذرت می خوام اصلا دخول هم اتفاق نیفتاد ...ببین دیگه در چه حد ....

تا تصمیممون برای بچه ی دوم اصلا چنین بیماری ای خبر نداشتم ...چند بار اقدام داشتم ناموفق بود

رفتم دکتر آزمایش نوشت و سونو...

بعد که سونو رو دید ...گفت بچه دار شدنت سخته...گفتم من یه بچه دارم ها...

گفت عه جدی ....؟!

یعنی تصور کن در این حد داشت الکی نا امید می کرد...

دو سه تا قرص داد و ورزش منظم داد...بعد لتروزول و کیت تخمک گذاری ...در اولین بار استفاده ازشون با اولین اقدام باردار شدم...

دیگه هم بچه نمی خواستم چهار سال بود قرص ال دی می خوردم...عوارضش اذیتم می کرد یهو ول کردم انگار خودمو زدم به اون راه ...نمی دونم چرا نترسیدم انگار خیالم راحت بود که من فقط با لتروزول باردار میشم ....

هیچی حدود دو فصل نخوردم ...که نفهمیدم ناخواسته باردار شدم...فقط برام دعا کن روحی و جسمی داغونم

سلامت باشین🥰😘 دیگه از حواس جمعی گذشته خواهر با اومدن این یکی می بندمش

منم امروز با همسرم اتمام حجت کردم ...اونم قبول کرد...کاش قبلی بسته بودن خیلی ناراحتم من بارداری های بدی دارم...جدا از سختی بچه ی سوم و عدم پذیرشم...به نظرم هر کس بارداری سختی مثل من داشته باشه احمقه دومی رو بیاره ...دور از جون شما خودم رو دارم می گم ...اینقدر که به خودم چیز گفتم خدا می دونه

منم امروز با همسرم اتمام حجت کردم ...اونم قبول کرد...کاش قبلی بسته بودن خیلی ناراحتم من بارداری های ...

کاریه که شده. حتما حکمتی داشته. منم بارداری سومه🥲

تازه شوهرم میگه چرا می بندی. گفتم فعلا دور و بر من پیدات نشه😐 پر روئن واقعا.