2777
2789
عنوان

دندون

129 بازدید | 19 پست

سلام خواهش میکنم راهنمایی م کنید به عنوان یک دختر ۲۶ساله هیچ پولی ندارم ی پلاک پنج گرمی .و ی النگو شش گرمی دارم بنظرتون بفروشم خرج دندونام کنم ۶تا آسیایی کامل خراب و ۴تا جلویی هم شکسته پشت شون ،،،دوسال پیش درست کردم یعنی تقریبا همه عصب کشی شدن ولی چون روکش نکردم باز شکستن ،،،،اگه امسال ازدواج کنم از وسایل جهازم مونده هنوز خانواده ندارن و خیلی درد میکشم لثه هام کامل زخم

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دندون رو درست کن حیفه .دانشگاه های علوم پزشکی با هزینه کم انجام میدن فقط شلوغه

روکش رو جای خوب باید برم متاسفانه دانشگاه رفتم گفتن نمیشه الآنم که نیستن دانشجو ها

برای درد روغن میخک عالیه

برای درمان هم دانشگاه خوبه، هم یکسری کلینیک ها( اگر بیمه داری بعضی جاها کاملا رایگانه، اگر نداری میتونی از یکی از آشناها یا اقوام دفترچه بیمه رو بگیری)

برای درد روغن میخک عالیه برای درمان هم دانشگاه خوبه، هم یکسری کلینیک ها( اگر بیمه داری بعضی جاها کام ...

از اسفند ماه دارم هرشب قرص میخورم معدم نابود شد کسی رو ندارم بیمه باشه خیلی بالاست هزینه ها واقعا

شاید اونجا خوب نبوده نمیدونم

اینجا فقط باید پول بدی اگه کار کنن برات با پول کمتر یا موادشون خوب نیست یا کارشون خوب نیست😭

از اسفند ماه دارم هرشب قرص میخورم معدم نابود شد کسی رو ندارم بیمه باشه خیلی بالاست هزینه ها واقعا

قرص اصلا جواب نمیده. من خودم هر ۴ ساعت میخوردم هیچ تاثیری نداشت

روغن میخک بزن عالیه

درک میکنم واقعا. که هزینه ها بالاست. اگه میتونی وام بگیر چون دندون خراب به خصوص آسیاب خیلی سخته. غذاخوردنم برات سخت میشه