2777
2789
عنوان

یه درد دل کوچیک با خانمای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 56 پست

حرصم بیشتر از هم عروسمه خواستم بهش زنگ بزنم و بگم آخه بی شرف حرف اون دختره رو چرا میاری توزندگیم،ترسیدم بگه شوهرت خودش میگه برو خبربیار،که حتمآ هم همینطوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر آینده جان شوهرمو دوس دارم،عاشقشم،قبلنا هر کار کردم که فراموشش کنه،هر سری بهم قول داده ولی هربار زیر حرفش زد،ای کاش میفهمیدین چه دردی دارم میکشم و هیچ راهی براش ندارم عاشق مردی هستم که میدونم دلش باهام نیست،

آخه چیکار کنم؟؟؟چه راهی داره شما بگین؟؟راهش چیه،خیلی سعی کردم الان نزدیک به7ساله ازدواج کردم ولی موف ...

اگه دلش بااونه هرکاری بکنی بیفایدست ،ببخشید ولی محکم وایسا یارومی روم یازنگی زنگ ،من راه تو راهفت سال رفتم تهش بادوتا بچه مجبورشدم جداشم ،کاش همون روزا محکم میزدم تودهنش،که زدم ولی فایده بود.میفهمم وقتی ازش برات میگه چقدر زجرآوره درکت میکنم من این زجررا هفت سال تحمل کردم الانم دیدنشون برام عذابه

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
پس معلومه فراموشش نکرده چطور احساس امنیت کردی حامله شدی رو نمیدونم . چون ممکنه بخوان هردوشون طلاق بگ ...

تورو خدا نگوووو وقتی بخوام به این موضوع فکر کنم دیونه میشم،قبلنا که با شوهرم دعوام میشد توی دعواهاش میگفت که اگه دختره راه بیاد ولت میکنم میرم سراغ اون،اینقدر واضح گفت که الان با حرفت دوباره نابود شدم

مادر آینده جان شوهرمو دوس دارم،عاشقشم،قبلنا هر کار کردم که فراموشش کنه،هر سری بهم قول داده ولی هربار ...

. این درده سخته منم عاشقش بودم ولی اون حتی نگفت نرو

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن

باید بگم که شما زیادی سعی کردی خوب برخورد کنی و یه جورایی شاید خواستی روشن فکرانه برخورد کنی اما متوجه نبودی که کاری که کردی ضربه بزرگی به زندگی زناشویی شما میزنه ...مسیر اشتباهي رو رفتی متاسفانه و بدی این موضوع تو رابطه شما از بین رفته 

اگه دلش بااونه هرکاری بکنی بیفایدست ،ببخشید ولی محکم وایسا یارومی روم یازنگی زنگ ،من راه تو راهفت سا ...

چرا تو به قول بچه ها برخورد جدی نکردی،باورت میشه من مطمئنم اگه دختره بهش پا بده همین الان منو ول میکنه میره سراغ اون،به قران امشب که پیاما هم عروسمو دیدم رو گوشی شوهرم،دیگه توان بحثو نداشتم به خدا دیگه بریدم

باید بگم که شما زیادی سعی کردی خوب برخورد کنی و یه جورایی شاید خواستی روشن فکرانه برخورد کنی اما متو ...

اره واقعآ اینو راست میگی گفتم شاید اگه به قول شما روشن فکرانه باشم اونم منطقی برخورد میکنه اما نشد که نشد و الان بدتر از دیروز شاید جلوروم کمتر حرف بزنه ولی میره درد دلاشو پیشه هم عروسم میکنه،میخواستم درد دلش پیشه خودم باشه واقعآ دوسش دارم

اره واقعآ اینو راست میگی گفتم شاید اگه به قول شما روشن فکرانه باشم اونم منطقی برخورد میکنه اما نشد ک ...

حالا که جاريت انقد در جریان این رابطه هست پس شما باهاش صحبت کن و بگو که دیگه این کارو نکنه بگو اگه من این کارو در حق تو میکردم و تو شرایط مشابه با من بودی نسبت به کار من چه احساسی داشتی مخفیانه باهاش صحبت کن...با همسرت هم جدا صحبت کن نمیدونم بچه دارید یا نه ولی بگو من الان همسرتم و اونم سر زندگيشع اگه میخوای به آرومی به زندگیمان ادامه بدیم که دست از این کارات بردار چون این آخرین فرصته که بهت میدم اگه هم منو نميتوني متعهد باشی که مهریه منو بده و برو به سلامت ...میدونم عاشقی ولی اگه اینجوری ادامه پیدا کنه و به این کارش ادامه بده همیشه در عذابی اما ازش جدا شی شاید با کس دیگه آشنا شی و خیلی بهتر باشه درضمن اون علاقه ای که الان بهش داری به مرور زمان ازبین ميره