2777
2789
عنوان

زايمان

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 16 پست
چه زماني بايد وقت گرفت؟  من هنوز باردار نيستم اگه بخواد باردار بشم تجربه اولمه براي همون گيج م ...

تقریبا31یا 32هفته سونوی آخره؛اون سونو رو انجام دادی باید ببری پیش اونی که قراره زایمان کنی پیشش اونم از رو سونو تاریخ بستریتو میزنه میگه فلان تاریخ بیمارستان باش اگه هم موارد اورژانسی پیش بیاد زودتر از تاریخی که زده موظفه بیاد عملت کنه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
دوستان اگه كسي بخواد اين چيزي كه گفتم رو انجام بده به نظرتون خوبه كه آخراي ماه ٨ يا اوايل ٩ بره تحت ...

بهتره اگه قراره زایمانتو با یه دکتر دیگه انجام بدی هرچی زودتر بری تحت نظرش. از هفته 28 دیگه باید تحت نظر دکتر جدیدت باشی هم واسه روحیه خودت بهتره که دکترتو بهتر بشناسی و موقغ زایمان استرس نگیری هم دکتره بامبول درنمیاره 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز