2777
2789

🥲من حداقل روزی یک بار میرم دو دقیقه ای بدنمو آب خنک میکشم

بعدشم مام و اسپری میزنم

هر روزم لباس عوض میکنم

اینجوری بو نمیدم دیگه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من هروز میرم حموم و بعدشم مام میزنم دیگه اصلا بو نمیدم

تو هم بعدش که بدنت خیسه مام بزن

با افتخار پرورده کردم 💃🏻❤ سال ها بعد درباره ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند.... درخواست دوستی ندید اصلا قبول نمیکنم ❌❌

زیر بغلت پماد زینک اکساید بزن هم سفید میکنه هم بو نمیدی هم سفید میکمه

وقتی وارد یه پلتفرم تبادل نظر میشی ، داوطلبانه وارد دنیای نظرات متفاوت میشی و طبیعتا نباید از هر نظری جا بخوری....مرز بین اظهار نظر و تخریب دیگران رو بلد باشیم... نی نی سایت ته ذهن منه ...جایی که بدون ترس از ایراد یا قضاوت دیگران به درگیری های ذهنیم میپردازم...

اگر از مام میترسی یه کوچولو پماد زینک اکساید بمال زیر بغلت😐🤌

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

میگن ضرر داره استفاده نمیکنم

خب وقتی چیزی استفاده نکنی معلومه زود بوی عرق میگیری😱

حداقل از چیزای طبیعی استفاده کن

💍❤️{کاربر قدیمی} #برای_ماکان🖤یا لثارات الخامنه ای✊🏻منطـق الطـیر تـرین مـغلطـه مـطلق من ؛منطقت منتقـم منطقه عشـق من است ❤️عشق در فراق اگر زنده بماند عشق است،در وصالش که همه مدعی اند🫠دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕الحمدلله که ارزشی شدیم ولی وطن فروش خیر!

ببین عزیزم زینک اکساید و مامهایی که آلومینیوم دارن مضرن باعث سرطان میشه

کاری که میگم رو انجام بده جونم

یه لوسیون بدن بخر...هرکدومش بوش بیشتر پسندت بود

یه دونه اسپری داو یا رکسونا بخر

و یه دونه بادی اسپلش

اول بعد از حموم لوسیون بزن تا پوستت مرطوب باشه، بعد زیر بغلت رو اسپری بزن و بعدم کل بدنت رو بادی اسپلش

زیر زانو

زیر بغل

روی سینت

پشت کمرت

اینا رو بادی اسپلش بزن

لباساتم عوض کن تند تند

بعد از هر بیرون رفتنی، کل لباساتو بشور

و اینکه لباساتو هم با یه مایع خوشبو بشور

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕