2777
2789
عنوان

کدوم رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 27 پست
من الان میرم دوازدهم به نظرم تجربی نرو چون قبولی سخته ارزش ندارد اذیت شی من دختر هستم شما چی

منم دخترم

ولی میگم اخرش شما بعد فارغ التحصیلیتون چه حرفه ای یا ماریو میخواید ادامه بدید

با توجه به اینکه رفتید رشته ریاضی

خب تو برنامع نویسی تو جامعه مادختر میتونه رشد کنه؟

مگه دختر چشه؟

دوران سلطان تنباکو که نیستیم گلم 😘

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاممم خب خانوادم نمیزارن برم کلاس برای کامپیوترو ایناارزش داره بعد ازینکه رفتم تجربی و به جایی رسیدم ...

اره

میتونی انلاین یاد بگیری ، جادی بهترین استاد برنامه نویسیه

منم دخترمولی میگم اخرش شما بعد فارغ التحصیلیتون چه حرفه ای یا ماریو میخواید ادامه بدید با توجه به ای ...

واقعیت خیلی مطمئن نیستم و هنوز تصمیم نگرفتن تو مدرسه نمونه دولتی هستم ولی بقیه هم هنوز تصمیم نگرفتن

اره میتونی انلاین یاد بگیری ، جادی بهترین استاد برنامه نویسیه

کجا هست جادی؟

اگه بتونم اره خیلی دنبالشم زیاد تو یوتیوب میرم ولی خب نیاز به اینترنت زیادی داره

میرسییییییخب خانواده من ایننجوری فک نمیکنن

توانایی هاتو نشون بده چارچوب هارو هم رعایت کن باورت میکنند

موفق باشی

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

کجا هست جادی؟ اگه بتونم اره خیلی دنبالشم زیاد تو یوتیوب میرم ولی خب نیاز به اینترنت زیادی داره

تو اینستا یا یوتوب هستش

من اشتراک مکتبخونه خریدم اونجا هم اموزش داره

ولی از خودش هم میتونی دورشو خریداری کنی