2777
عنوان

آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 40 پست

بابام خیلی مظلومه غر نمیزنه

اصن صبور نگران کننده یه وضعییی

ولی

مامانم جاش غر میزنه ♥️🤣

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با افزایش سن، سطح تستسترون آقایون کاهش پیدا میکنه و باعث نوسانات خلقی و تحریک پذیری وکاهش تحمل میشه ...

بچه اید بچه هستید

جوانی و میان سالی عقل ندارید

بزرگم بشید بچه میشید

کی روتون حساب باز کنیم اخه🤣

از دست شما خانماغیرتی باشیم میگید بددل نباشیم میگید دوستون نداریدصورتمون زیبا باشه میگید پرنسس زیبا ...

پرنسس بودن بخاطر رفتار آقایونه نه فقط ظاهر

جدیدا ناز هم میکنن بعضیا

خانومت خیلی خانومه به روت نمیارهیا نه خیلی هم غر غرو هستی

جدی میگم تا حالا تو عمرم غر نزدم

بچم بازیگوشه ماشینو هل داد دستی پایین بود رفت ته دره بوسش کردم گفتم خدا رو شکر خودت چیزیت نشد

خدایا کسی رو وارد زندگیم کن که بتونم خوش بختش کنم