2777
2789
عنوان

نامزدی

239 بازدید | 19 پست

من با یک آقا که کورد هستم نامزدم تازگی البته همین دیروز مراسم نامزدی بوده

نامزدم پیش خانواده اش زندگی میکنه يعني یک خونه بزرگ هست خانوادگی توش زندگی میکنن يعني برادرش و زن برادرش و خواهرش و.... کلا دور هم هستن من روز خواستگاری بهش گفته که برنامه ای برای جدا شدن از خانواده(خونه و...) دارید بعد ازدواج گفتن حالا بعد نامزدی و رسمی شدن با هم بهش فکر میکنیم من هم قبول کردم و نامزد کردیم بعد چند ماه مثلا چند بار خواستم سر صحبت رو باهاش باز کنم درباره خانه مستقلی و... که پیچوند الان استرس گرفتم چند ماه هست که با هم تقریبا هستیم و هر دفعه پشت گوش انداخته خواهر اش دوست صمیمی من هست من از طریق دوست صمیمی ام معرفی شدم به خانواده این آقا مثلا اون دفعه دوستم داشت تعریف میکرد برا نامزدی که برام نشون ٱورده بودم با چند تا طلای دیگه و.... زن برادرشون بهشون بر خورده بوده و با مادر نامزد ام دعواش شده بوده کلا نمیدونم از وقتی دیدمش رفتارش سرد هست حس دوستی خاله خرسه میده همسر برادرشون در صورتی که رفتار خانواده نامزدم بهتره ولی این خانم نه،،، میترسم و استرس دارم که نکنه کار به عقد بکشه بعد عقد بیاد بگه بیا کنار خانواده ام زندگی کن بنظرتون چیکار کنم از وقتی که باهاش هستم همین فکر رو میکنم مادرشوهر و.... هر چقدر هم خوب باشن باز آدم خونه خودش راحت تره زشت هم هست نامزدی رو بهم بزنم بخاطر این مسئله

🌴🌴🌴🇮🇷

دیوانه هستی که قبول کردی

خانواده ام گفتن حتما برنامه داره برا زندگی اش منم کمی با خودم فکر کردم قبول کردم البته قرار بود درباره خونه حرف بزنیم الان دارم میگم نکنه بعد عقد و عروسی ببرم ور دل مادرش

🌴🌴🌴🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از همون اول صحیت میکردین حالاعم چیزی نشده رک و پوست کنده بهش بگین .. ب جاریتونم اهمیت ندین بیخی ...

مشکل حرف نزدنه دیگه با خوابش میاد یا سرکاره تو فکرمه به پدرم و برادرم و.... بگم باهاش صحبت کنن

🌴🌴🌴🇮🇷

خانواده ام گفتن حتما برنامه داره برا زندگی اش منم کمی با خودم فکر کردم قبول کردم البته قرار بود دربا ...

میبره ور دل مادرش اگر به فکر بود تا حالا یکاری کرد وقتی میگه فعلا نامزد کنیم بعد بهش فکر میکنیم یعنی ور دل خودمونی زیاد بهش فکر نکن یعنی براش مهم نیست

برنامه ای نداره فقط منتظر عقد کنین بعد بگه نمیمونم جدا خونه بگیرم که دیگه نتونی بهم بزنی اگه عاقل باشی همین الان بهم میزنی زودتر

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

مشکل حرف نزدنه دیگه با خوابش میاد یا سرکاره تو فکرمه به پدرم و برادرم و.... بگم باهاش صحبت کنن

نههه کسیو دخالت نده خودتون صحبت کنین بهترهه

وقتایی میاد پیشت صحبت کن رو در رو اینحوری تاثیرش بیشتره

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

تفاهم روی محل زندگی یکی از شروط اصلی ازدواجه!یعنی جزو اون مسائلیه که آدم باید راجبش حرف بزنه ببینه دیدگاه طرف چیه اگه با دید خودت یکی بود بعد اوکی میدی و به قولی بله میگی!بعد شما گفتی اوکی بعد نامزدی راجبش میحرفیم؟!نمیفهمم واقعا!بله اون آقا هم طفره رفته تا الان تا شما رو تو عمل انجام شده قرار بده شک نکن

میبره ور دل مادرش اگر به فکر بود تا حالا یکاری کرد وقتی میگه فعلا نامزد کنیم بعد بهش فکر میکنیم یعنی ...

الان چه غلطی کنم با طناب خانواده خودم رو انداختم تو چاه از بس به خدا تو خونه پدر و مادرم و خانواده ازیتم میکنن که فقط به فکر این قسمت اش نکردم زیاد،،خانواده ام هم طوری هست که حتی اگه پدر و مادرم قبول کنن بهم بزنن خانواده پدرم اصلا قبول نمیکنن پدر ام هم افسارش دستشونه بخدا دست و پام داره میلرزه نامزدم هم خیلی آدم خجسته و بی خیالی هست رفتارش باهام خوبه ولی سر مسائل مهم توجه نمیکنه

🌴🌴🌴🇮🇷

نههه کسیو دخالت نده خودتون صحبت کنین بهترهه وقتایی میاد پیشت صحبت کن رو در رو اینحوری تاثیرش بیشتره

مشکل همینه که تنها نمیشیم پیامش میدم چندین ساعت بعد جواب میده حوصله نداره،،آدم خوب و ساده ای هست الان نشستم با مادرم درباره اش صحبت میکنم میگه تقصیر خودته نمیخواستی قبول نمیکردی مادر و خانواده منم متأسفانه یک مشت آدم داماد پرست هستن از اونا که داماد براشون از دختر تو الویت تره

🌴🌴🌴🇮🇷