2777
2789
عنوان

بیاین دعوا 🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 24 پست
خب اونم ازادی یجور

کسایی که آزادی می خوان ف..اح..شه نیستن

این تصور غلطیه که همه دارن

اونا هم عقلشون میرسه که تا یه جایی نباید پیش رفت

توی خارج از کشور کسی لخت توی خیابون نمی گرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسایی که آزادی می خوان ف..اح..شه نیستن این تصور غلطیه که همه دارناونا هم عقلشون میرسه که تا یه جایی ...

بله. ولی مطلب شما ناقص. و هر برداشتی میشه ازش کرد. وقتی میگین ازادی و قید گفته نمیشه یعنی ازادی بی قید و شرطم قبوله

دوستان من خودم با حجابم اما چیزی که اذیتم میکنه بی حجابی نیست ،بی حیاییه...متاسفانه بی حیایی خیلی داره رواج پیدا میکنه

وگرنه من خودم کلی دوست بی حجاب دارم که باهاشون کلی صمیمی ام و هیچکدوم به عقاید اون یکی کاری نداریم و به هم احترام میذاریم

بعضی ها بی حجابی رو با بی حیایی اشتباه میگیرن و کاملا بی حیا رفتار میکنن و لباس میپوشن

حکومت سالهاست بخاطر این جمله ناقص داره مردم رو سرکوووب میکنه

اگه به حرف واقعی مردم گوش میدادن منظورشون متوجه میشدن

ولی اگه حکومت فکر می کنه مردم آنقدر احمقن که ندونن تا کجا میش برم چی باید گفت؟

یعنی مردم آنقدر احمقن که نمی تونن متوجه بشن تا کجا پیش برن؟ حکومت اینطوری فکر می کنه؟

اگه به حرف واقعی مردم گوش میدادن منظورشون متوجه میشدنولی اگه حکومت فکر می کنه مردم آنقدر احمقن که ند ...

نخیر جانم. اتفاقا به خاطر این جمله ناقص که میتونن سرکوب کنن به دلیل حماقت نیس بلکه هوشمندی. اینکه میکن ما ازادی میخوایم با قید نمیگن اونا راحت میتونن لختی رو بچسبونن و سرکوب کنن

تفاوتش چیه

تفاوتش تو اینه که آدم باحیا حد و حدودش توی پوشش و روابط رو میدونه ولی آدم بی حیا نه! از نظر من دختری که یه جوری لباس بپوشه که سعی کنه بقیه رو تحریک کنه بی حیاس مثلا لباسی که اونقدر باز باشه که چاک سینه اش معلوم باشه یا مثلا لباسش کاملا پوشیده است اما وسط پاش و باسنش یه جور ناجوری زده بیرون...این مدل لباس پوشیدن فقط واسه آزاد بودن نیست واسه جلب توجه و تحریکه!خود طرفم اینو خوب میدونه متاسفانه!

یا مثلا اون دختری که با یه لوندی و عشوه ای حرف میزنه که جلب توجه و تحریک کنه هم بی حیاس!

ما با حجاب بی حیا داریم متاسفانه

بی حجاب با حیا هم داریم

که من با وجود باحجاب بودنم دومی رو ترجیح میدم😊