2777
2789
عنوان

همه جا زن مقصره علامت سوال

115 بازدید | 2 پست

#پیام_شما

**** (تو بی حجابی) همهجا زن مقصره؟ برید یقه مرداتونو بگیرید که جنبه ندارن تو یه جامعه آزاد زندگی کنن و حقشون زندگی جاهلانه عربمسلکه! تو همه دنیا این همه خانواده دارن با عشق و علاقه زندگی میکنن و هیچ زنی نمیگه چون شوهرم میره تو خیابون بقیه رو میبینه دیگه منو نمیخواد! تقصیر آدما رو پای خودشون بنویسین اینقدر چرت نگین! برو یقه اون مردو بگیر بگو آدم باش! واه

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

اگر زنی پوشش مناسبی داشته باشه و مردی بهش چشمچرونی کنه، بدون شک تمام تقصیر متوجه همون مرده که حیا و عفت چشم رو زیر پا گذاشته. اما وقتی زنی خودش با ظاهر خودنمایانه وارد جامعه میشه و پوششی رو که باید تو حریم خصوصی خونهاش داشته باشه، تو فضای عمومی به نمایش میذاره، چطور میشه سهم اون رو نادیده گرفت؟ اینجاست که باید یقهی زنی رو گرفت که تلاشی برای کنترل رفتار و پوشش خودش نکرده.


دقت کنید چیز مهمی میخوام بگم، چیزی که شاید کمتر جایی به این وجههی بی حجابی و به این چرخه توجه کرده باشه:


ما هم زنیم و خوب روان زنانهمون رو میشناسیم و میدونیم که چقدر کیف داره یه مردی با نگاهش، با زبانش؛ زیبایی هامون رو تحسین کنه! خوب میدونیم که برانگیختن شهوت مردان چقدررررر لذت بخشه، خوب میدونیم که برانگیختن شهوت مردان و ناز کردن براشون و پا ندادن بهشون چه حالی میده، خوب میدونیم که بازخورد گرفتن از این قدرت زنانه چقدر لذت داره.( هیچ زنی نمیتونه منکر این لذات طبیعی بشه)


اما واقعیت اینه: اگه لذت یه زن بی حجاب تو جلب این توجهاته، لذت یه مرد معمولی هم تو نگاه کردنه. این دو رفتار مکمل همدیگهن. زن بدپوشش نمیتونه بگه: «من هرطور بخوام ظاهر میشم، اما مردها حق ندارن نگاه کنن»؛ چون اصلاً لذت بدحجابی و جلوهگری، با همین نگاهها و توجههای جامعه بیشتر میشه و زنده میمونه. اگه زنی با پوشش نامناسب بره تو خیابونی که هیچ مرد و زنی بهش نگاه نکنه و تحسینش نکنه، دیگه انگیزهای برای تحمل اون همه زحمت و آراستگی بیرونی نداره. اینکه ساعت ها بشینه مو رنگ کنه، سشوار و شنیون کنه، خودش رو اراسته کنه، پوست و موی طبیعی خودش رو خراب کنه، صورت طبیعیش رو ببره زیر عمل جراحی!! پس این یک چرخهست. چرخهی تقاضای درخواست توجه زنان و پاسخ بصری مردان!!!


ادامه داره..


#حجاب


تو این آشفتهبازار، تکلیف زن محجوب و متعهد چیه؟ زنی که اون هم نیازهای زنونه و میل به تحسین شدن داره، اما به عهد خودش با همسرش وفاداره و تن و زیباییاش رو حراج عمومی نمیکنه؟


تو جامعهای که به اسم «آزادی»، شهوترانی بصری رواج پیدا کنه، زنهای متعهد عملاً تو بنبست تنهایی و بیتوجهی ممکنه گیر بیفتن.


و لعنت به این تعریف از آزادی که زنها رو اسیر ارزشهای جسمی و جنسی میکنه و زنهای پاکدامن رو منزوی! لعنت به این آزادی شهوت! لعنت !

لعنت به ازادی ای که زنان رو اسیر و زندانی تن کامگی کرده. لعنت به این ازادی ای که زنان محجوب رو تو زندان تنهایی غمگین کرده.


بله زنان بدحجاب آزادن، چون اگه شوهرشون بهشون محل نده، شوهر مردمی هست که تو خیابون محلشون بده و زیبایی زنانهشون رو تحسین کنه و این میل زنانه رو ارضا.


اما زن محجوب چی؟ که در عین نیاز به توجه به ویژگی های زنانهش هیچ کسی رو جز همسرش برای تحسین نداره و حاضر به تن فروشی و جلب نگاه مرد دیگه ای هم نیست!!


واقعاً عده ای چه فکری کردن؟ فکر کردن زنان محجبه بلد نیستن این کارو کنند؛ که نمیکنند؟ تن نمایی هنر خاصیه که زنهای دیگه ندارن؟ یا فقط زن بی حجاب نوعی از زیبایی رو داره که اونا ندارن؟! یا فقط اونا زن اند و ویژگی های جسمی زنانه دارن!؟


نه عزیزم، هنر واقعی نفروختن تن و بدن به غیر نگاهی جز همسره! و الا اونها هم دوست دارن تو خیابون خوب بپوشن، خوب به خودشون برسن، دوست دارن بقیه مردا با نگاهشون تحسینشون کنند اما خویشتن داری میکنن، اون هم برای ارزش بالاتر، برای داشتن یک جامعهی مدنی سالم، پویا و امن. برای عدم تعرض جنسی، برای ارامش روان مردان، زنان، دختران، پسران! برای تعهدات طولانی مدت و عدم خیانت.


ادامه داره....


# حجاب


در نگاه توحیدی، ما مالک مطلق بدنمون نیستیم؛ بدن ما امانتیه که خدا بهمون سپرده. برای همین، قرار نیست هرطور دلمون خواست باهاش رفتار کنیم. ما برای تک تک انتخابهامون، نگاههامون، پوششهامون و رفتارمون باید پاسخگو باشیم.


همین چشم سر رو خدا بهمون امانت داده؛ پس باید مراقب باشیم با چی پرش میکنیم و به کجا میدوزیمش. چشم رو باید با کنترل نگاه، سالم نگه داریم و سالم هم به صاحب اصلیش برگردونیم.


بدن و جذابیتهای زنانه هم همینطوره. زیباییهایی که خدا به زن داده، امانته؛ نه کالایی برای نمایش عمومی و نه وسیلهای

برای جلب نگاه حرام. ما مالک مطلق تنمون نیستیم که هرطور خواستیم خرجش کنیم. باید ببینیم صاحب اصلی این بدن، چه راهی برای حفظ و نگهداریش تعیین کرده.


حیا و پوشش، واقعاً محدودیت بیدلیل نیست؛ راه مراقبت از امانتیه که خدا به ما سپرده. و گرچه ظاهرش محدودیته اما باطنش به غایت آزادیست.


و هنر واقعی اینه که هم چشم رو سالم نگه داریم، هم بدن رو، و هر دو رو در مسیر رضایت صاحب اصلیشون خرج کنیم❤️


#حجاب


زیر یک سقف

س، مقدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز