2777
2789
عنوان

تاپیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بحثای چرتتون رو میتونید درخواست بدین بهم دیگه و تو شخصی باهم ادامه بدین نه یه تاپیک چرت بزنین

به شما چه !!!

خدایا منو احسان رو بهم برسون دوتا عاشقن دو تا کبوتر عاشقن حیفه کنارهم نباشن 💔💔💘💘💘

🤣🤣هیچی نکفتیم بخدا

دییونه ان فقط گزارش میزنن

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

با توجه به سابقه درخشانت در مسایل مثبت هجده شک همه رفته به خودت 🤧😂

🤣🤣🤣دقیقا نمیتونم ی چیزی بگم

میزنن باز، تعلیقم میکنن

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💜 ناشناس گذاشتم تو امضامه https:/ /abzarek.ir/service-p/msg/5182329

بحثای چرتتون رو میتونید درخواست بدین بهم دیگه و تو شخصی باهم ادامه بدین نه یه تاپیک چرت بزنین

مثلا چی بهت رسید گزارش زدی چی رسید بیا اینم 👾👾👾👾هدیه شما

خدایا منو احسان رو بهم برسون دوتا عاشقن دو تا کبوتر عاشقن حیفه کنارهم نباشن 💔💔💘💘💘

وا

پس تو گزارشمون زدی

اخه چیکار دارین چرا اینقدر ظالمینن😭😭

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💜 ناشناس گذاشتم تو امضامه https:/ /abzarek.ir/service-p/msg/5182329

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونم از کلمه سوسیس استفده کردمفکر کنم بهشون بر خوره کزارش زدن

با توجه به سابقه درخشانت در مسایل مثبت هجده شک همه رفته به خودت 🤧😂

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

دییونه ان فقط گزارش میزنن

مخصوصا گیر دادن به من

در اومد بهم میگه تاپیکیا چرتو پرت نزنین برین پیوی هم چت کنین

اخه بتوچه