2777
2789
عنوان

حس ماورایی

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 54 پست
عزیزم میشه لطفا منم بگی؟ تولدم1389 فروردین،قصدش چیه؟ چطوریه اصلا؟ مناسبه؟ یا بزارم کنار؟ممنونم ازت ع ...

بزار کنار 16 سالته قصدش بازیه

تو میتونی تو سن بهتری دوست بگیری الان به فکر شغل که دوست داری باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معصومه یک شهریور ۶۸آینده ی پسرم چطور میشهدر مورد خودمم هر چی حس میکنی بگو لطفا

چرا در سن کم ازدواج کردی افسردگی خوب نیست حالت بده نمیدونم چرا گریه و کردی دوست خودت

پسرت آینده خودشو داره از کسی که کینه داری بگزر لطفا

شما سوالتون چیه ببخش عزیزم سوال ها خیلی زیاده در شخصی هم جواب میدم اگر تایپک ها مو خونده باشید من مو ...

سوالم

کارهای مهاجرت برادرم که ۲ سال درگیریم و برای بار سوم ریجکت شده موفق میشه مهاجرت کنه بالاخره ؟

عزیزم برا منم هرچی حس می کنی می گی مرسیناهید متولد۱۵ آذر ۶۸

سعی کن خوشی دلتو نزنه و از فرش به عرش بیفتی

راه خوتو برو نه کم نه زیاد

به کسی که دوسش داری بگو دوست دارم تا دیر نشده

بزار کنار 16 سالته قصدش بازیه تو میتونی تو سن بهتری دوست بگیری الان به فکر شغل که دوست داری باش

عزیزم راجبش الهام دریافت کردید؟ خودم حس ششمیم ازش الهام داشتم، به فکر دوستیم نیستم.

اما یه قسمت از زندگیم باهاش گره داره ، بنظرتون باید گره رو باز کنم؟ میشه الهام بگیرید؟ اگه میشه؟

ولی بازم مچکرم

چرا در سن کم ازدواج کردی افسردگی خوب نیست حالت بده نمیدونم چرا گریه و کردی دوست خودت پسرت آینده خودش ...

دوست خودت یعنی چی متوجه نشدم عزیزم

سن کم ازدواج نکردم ۲۱ سالکی ازدواج کردم

افسردم آره کینه هم دارم خیلیم حالم بده 😭

بزار کنار 16 سالته قصدش بازیه تو میتونی تو سن بهتری دوست بگیری الان به فکر شغل که دوست داری باش

عشقممممم اگه راجب اون الهام نگیریدم اشکال نداره بازم مرسیی🌹💖 خدا خیرت بده😄 خودمو میبینید؟