یاگرینم مدیر عضویت: 1405/03/02 تعداد پست: 147 عنوان حس ماورایی | مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 54 پست دوست دارم بهتون کمک کنم شاید اسمش حس ششم باشه ولی با این کار احساس آرامش خاطر میکنم که کمک حالتون باشم هر سوالی دوست دارید بپرسید فقط قبلش اسم و تاریخ تولد خودتونو بگید فقط برام دعا کنید دیروز | 21:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاگرینم مدیر استارتر عضویت: 1405/03/02 تعداد پست: 147 عزیزم میشه لطفا منم بگی؟ تولدم1389 فروردین،قصدش چیه؟ چطوریه اصلا؟ مناسبه؟ یا بزارم کنار؟ممنونم ازت ع ... بزار کنار 16 سالته قصدش بازیه تو میتونی تو سن بهتری دوست بگیری الان به فکر شغل که دوست داری باش
یاگرینم مدیر استارتر عضویت: 1405/03/02 تعداد پست: 147 مرسی که منو نمیگید.🥲🥲 شما سوالتون چیه ببخش عزیزم سوال ها خیلی زیاده در شخصی هم جواب میدم اگر تایپک ها مو خونده باشید من موکل دارم این سخته که زود زود ازش سوال بپذسم
94samina عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 88 معصومه یک شهریور ۶۸آینده ی پسرم چطور میشهدر مورد خودمم هر چی حس میکنی بگو لطفا
یاگرینم مدیر استارتر عضویت: 1405/03/02 تعداد پست: 147 اره خوش قیافش گندمیه اینم ممنونم دعام کن بزسم بعش تو بهش میرسی ولی سعی کن بحثی که پیش میاد برات چند هفته بعد درست پشت سر بگزرونی
nazdast عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 4962 بزار کنار 16 سالته قصدش بازیه تو میتونی تو سن بهتری دوست بگیری الان به فکر شغل که دوست داری باش عزیزم برا منم هرچی حس می کنی می گی مرسیناهید متولد۱۵ آذر ۶۸
لیلی_ابرا عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 166 میشه منم بگی؟🥲اسرا ۷ بهمن ۸۶آینده ام چجوریه و خب رشته ای که میخوام توی دانشگاه قبول میشم؟
یاگرینم مدیر استارتر عضویت: 1405/03/02 تعداد پست: 147 معصومه یک شهریور ۶۸آینده ی پسرم چطور میشهدر مورد خودمم هر چی حس میکنی بگو لطفا چرا در سن کم ازدواج کردی افسردگی خوب نیست حالت بده نمیدونم چرا گریه و کردی دوست خودت پسرت آینده خودشو داره از کسی که کینه داری بگزر لطفا
هایرین عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2834 شما سوالتون چیه ببخش عزیزم سوال ها خیلی زیاده در شخصی هم جواب میدم اگر تایپک ها مو خونده باشید من مو ... چشم ممنون لطف دارین
هایرین عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2834 شما سوالتون چیه ببخش عزیزم سوال ها خیلی زیاده در شخصی هم جواب میدم اگر تایپک ها مو خونده باشید من مو ... سوالم کارهای مهاجرت برادرم که ۲ سال درگیریم و برای بار سوم ریجکت شده موفق میشه مهاجرت کنه بالاخره ؟
یاگرینم مدیر استارتر عضویت: 1405/03/02 تعداد پست: 147 عزیزم برا منم هرچی حس می کنی می گی مرسیناهید متولد۱۵ آذر ۶۸ سعی کن خوشی دلتو نزنه و از فرش به عرش بیفتی راه خوتو برو نه کم نه زیاد به کسی که دوسش داری بگو دوست دارم تا دیر نشده
successdream عضویت: 1405/03/06 تعداد پست: 1186 بزار کنار 16 سالته قصدش بازیه تو میتونی تو سن بهتری دوست بگیری الان به فکر شغل که دوست داری باش عزیزم راجبش الهام دریافت کردید؟ خودم حس ششمیم ازش الهام داشتم، به فکر دوستیم نیستم.اما یه قسمت از زندگیم باهاش گره داره ، بنظرتون باید گره رو باز کنم؟ میشه الهام بگیرید؟ اگه میشه؟ولی بازم مچکرم
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 9549 تو بهش میرسی ولی سعی کن بحثی که پیش میاد برات چند هفته بعد درست پشت سر بگزرونی باشه ممنونم ازت میشه اینم بگی کی پیام میده ؟
94samina عضویت: 1405/03/15 تعداد پست: 88 چرا در سن کم ازدواج کردی افسردگی خوب نیست حالت بده نمیدونم چرا گریه و کردی دوست خودت پسرت آینده خودش ... دوست خودت یعنی چی متوجه نشدم عزیزمسن کم ازدواج نکردم ۲۱ سالکی ازدواج کردمافسردم آره کینه هم دارم خیلیم حالم بده 😭
successdream عضویت: 1405/03/06 تعداد پست: 1186 بزار کنار 16 سالته قصدش بازیه تو میتونی تو سن بهتری دوست بگیری الان به فکر شغل که دوست داری باش عشقممممم اگه راجب اون الهام نگیریدم اشکال نداره بازم مرسیی🌹💖 خدا خیرت بده😄 خودمو میبینید؟