2777
2789
عنوان

دختر مستقل

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست

کدوم خانمی هست دوست داشته باشه همسرش یا دوست پسرش اخلاق و رفتارش مثل خانماباشه؟!!! هیچ خانمی

پس هیچ آقایی هم از خانمی که خوی و خصلت و رفتار مردونه داشته باشه خوشش نمیاد...

استارتر البته اینایی ک گفتم مربوط بشما نیست کلا گفتم...

مردان واقعی زن خوشحال دارند بقیه مردان زن قوی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم خانمی هست دوست داشته باشه همسرش یا دوست پسرش اخلاق و رفتارش مثل خانماباشه؟!!! هیچ خانمیپس هیچ آ ...

اطرافم همشون برعکس منن ازدواج خوبی هم داشتن ، الان مامانم به من میگه این اخلاقت باعث سوتفاهم تو رابطه میشه

اینا درک نمیکنن وسط شب یهو سروصدا میشه صدای موتور و ماشین من میترسم میرم بغل مامانم🤣🤣🤣🤣

منم میترسم میرم کنارشون میخوام

وگرنه ظهرا تنها میخوابمicon icon

سر خم قدغن🖤

اطرافم همشون برعکس منن ازدواج خوبی هم داشتن ، الان مامانم به من میگه این اخلاقت باعث سوتفاهم تو رابط ...

ببین عزیزم چیزایی که گفتی درمورد خودت اصلا ویژگیهای بدی نیستن حیلی هم خوبن ولی چون سوال کردی که آقایون جذب میشن میگم که یه خانم درکنار ویزگیهایی که نشان از قوی بودن داره بااااید خانم باشه و خانومانه رفتار کنه دقیقا مثل یه اقا که تو پست قبلیم هم گفتم همه ماخانمها ازاقایونی که ویزگیهای یه خانم رو داشته باشن جذب ک نمیشیم هیچ متنفرهم هستیم...

مثلا شماورزش رزمی دوست دارین اشکال نداره اتفاقا برای خانم خیلی هم خوبه ولی درکنارش ظرافتهای زنانه یادتون نره چون بخودی خود ورژشهای رزمی هیکل و رفتار خانمها رو تاحدودی زمخت میکنه...

مردان واقعی زن خوشحال دارند بقیه مردان زن قوی!