2777
2789
عنوان

شوهرعوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 24 پست

اسی یک سوال دارم .شوهر من به خواهرزاده هاش و برادرزاده خاش خیلی اهمیت بوده اونا و میبینه قربون صدقش میره البته برای برادرزاده های من هم همینطوری هست ..ولی من دوست نداری با برادرزاده های خودش اونجوری رفتار کنه یا مثلا زن داداش هاشو میبینه خیلی صمیمی و گرم حرف میزنه ،،با پدر مادر و خونواده ی من هم همینطور هستاااا.ولی من حسودیم میشه نسبت به خونواده خودش ..به نظرت عکس العملی نشون بدم یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی یک سوال دارم .شوهر من به خواهرزاده هاش و برادرزاده خاش خیلی اهمیت بوده اونا و میبینه قربون صدقش ...

نهههه قطعا نه

منم گاها یه ذره حسودیم میشه ولی به رو خودت بیاری هم بدتر لج میکنه هم خودت بی ارزش میشی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

نهههه قطعا نهمنم گاها یه ذره حسودیم میشه ولی به رو خودت بیاری هم بدتر لج میکنه هم خودت بی ارزش میشی

آخه حسودیم میشه .شوهر من کلا آدم خیلی خوش اخلاقی هست .مثلا دست های بابا و مامانمو میبوسه ..ولی من دوست ندارم با جاریام صمیمی بشه .صمیمی که نه ولی احترام میزاره ..چیکار کنم عزیزم به نظرت ؟؟؟میخام فقط با من خوش اخلاق باشه .

با خونواده خودم اینجوری باشه مشکلی ندارم

آخه حسودیم میشه .شوهر من کلا آدم خیلی خوش اخلاقی هست .مثلا دست های بابا و مامانمو میبوسه ..ولی من دو ...

منم عین خودتم ولی بخدا بهتره جلوی خودتو بگیره شوهر من با جاریم نه ولی با بچش صمیمیه اما برعکس خودمم بغلش میکنم که یعنی اره من خوشم میاد اما از بچه ی خواهر شوهرم اصلا خوشم نمیاد

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

منم عین خودتم ولی بخدا بهتره جلوی خودتو بگیره شوهر من با جاریم نه ولی با بچش صمیمیه اما برعکس خودمم ...

شوهرم من مصلا میریم تو جمع یهویی میبینی داره با جاریم حرف میزنه من و اصلا نمیبینه ..منم خیلی حسودیم میشه .این باعث شده اصلا دوست نداشتم برم تو جمعشون .

منم جلوی خودمو میکنیم .البته اینم بگم برادرشوهرام هم عاشق بچه من هستن .ولی شوهرم من مصلا زنگ میزنه بهشون ،،منم دوست داشتم شوهرم مغرور بود اینجوری نبود