2777
2789
عنوان

جاری گستاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 33 پست
کتجاوز نمیشی بری بخونی؟ یکی ی چیزی تیکه بندازه ک نیسی و فلان ج نمیدی؟؟

شاید بخونم ولی جواب نمیدم البته این گروه فقط خانواده شوهرم نیستن دخترعموهاش و عمه هاش و اینا هستن خوشم نمیاد خیلی صمیمی بشم

بارها گفتن منم گفتم خیلی تو گوشی نمیرم البته اولا گفتن الان عادی شده براشون

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

یه گروه دیگه درست کن .اونو عضو نکن .الکی هر چند وقت یکبار تو این گروه اول یه پیامهایی رد و بدل کنید با هم که شک نکنه 🤣🤣🤣😩

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم گپ فامیلی داریم جاریم ۲۴ساعته انلاین چت میکنه من انلاین باشم حرف بزنم یاعکسی چیزی بفرستم اصلا و ...

ایننم همینه ولی انقد پرروعه مثلا گله داشته باشه یهو راست همه میگه

ببین در طول روز ک حتی پست هاشونو می خونی مدام حرفها و خاطراتش میاد تو ذهنت. و کلا انرژی منفی میده. ب ...

هوم من کلا حرفی نمیزنم خودشون باخودشون درگیرن دعوا میکنن

یه کار مسخره ای ک میکنن اینه ک قرعه کشی گذاشتن بعد به اسم هرکسی دربیاد باید اون ماه مهمونی بده مهمونی مثلا میشه ۴۰نفر واقعا مسخرست

۴۰ تا قوم شوهر میریزه توخونت😐😐😐

هرچقد به شوهرم میگم با اینا قرعه نزار گوش نمیده ک بدم میاد اینقددد هرماه باید ببینیمشون حالا فقط خانواده همسرم نیست

عموهاش و عمه هاش کلا خانواده پدری اینجورین

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

هوم من کلا حرفی نمیزنم خودشون باخودشون درگیرن دعوا میکننیه کار مسخره ای ک میکنن اینه ک قرعه کشی گذاش ...

چقد مسخره اونم تو این شرایط اقتصادی😐

تو لفت بده شوهرت خودش می دونه

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

ایننم همینه ولی انقد پرروعه مثلا گله داشته باشه یهو راست همه میگه

کسی حرفش باورنمیکنه وقتی توخوب هستی باورکنن بالاخره خوبی توثابت میشه ودوبهم زنی اون رومیشه

خیلی جدیش نگیر سرگرم زندگی بچه هات باش عادی رفتارکن اگربفهمه نقطه ضعف داری بدترمیکنه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
کسی حرفش باورنمیکنه وقتی توخوب هستی باورکنن بالاخره خوبی توثابت میشه ودوبهم زنی اون رومیشه خیلی جدیش ...

کاریش نداریم ولی بعضی وقتا ک حرف میزنه همش ب تلخی یا تمسخر

انق مدعاست سر همه چی ادعاش میشه میدونه مارو نادون میدونه

بیخیال بابا حالاخوبه شما جاریاباهم اتفاق نظر دارین شایدم احساس تنهایی میکنه بخاطر همینه کاراش

وضعیت شوهرش وزندگیش ازشماهابالاتره؟