2777
2789
بلی😂🤦🏼‍♀️ من اما برای چاقی هم میرم سایز بدنم کلا افزایش داشته و ب طبع اون سینه هامم، باز تو با مر ...

چیکارا میکنی میشه برنامه های غذایی و ورزشت رو بگی ممنون میشم🙏

منم واسه باسنمم ميخوام

ازدواج کردی؟؟؟من عقد کردم قبل عقد همین بودم الانم همونم هیچ تغییری نکردم فقط قیافم تغییر کرده چون به صورتم دست نزده بودم همه بعد عقد هیکلشون و چهرشون تغییر میکنه ولی من همونم😐امیدوارم بعد عروسیم یکم تغییر کنم/:

تو تمنای منو🌸یار منو🍃جان منی💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نسبت سایز سینه به کمرتون چقده و نسبت باااسن به کمر؟ میگن اگه ۲۰ سانت فرق داشته باشه یعنی خوش فرمی...

نميدونم بايد نگاه كنم ولي خب دوس دارم خوش فرم شن از الان راضي نيستم زياد 

ازدواج کردی؟؟؟من عقد کردم قبل عقد همین بودم الانم همونم هیچ تغییری نکردم فقط قیافم تغییر کرده چون به ...

اره ازدواج كردم قبلش همين بودم بعدشم تغييري نكرد تو هم اگه الان ديگه دختر نيستي بعد عروسي هم تغيير نميكني

چیکارا میکنی میشه برنامه های غذایی و ورزشت رو بگی ممنون میشم🙏

هنوز محسوس نشده اضافه وزنم چون ی ماهم نشده ک میرم،

من ساندویچ کره بادام زمینی و سیب زمینی و تخم مرغ اب پز تا دوساعت بهد باشگاهم میخورم، تو باشگاه ب جای اب، اب و عسل میخورم، میان وعده بین غذاهام   حتما میخورم مو سرلاک و شیر،

مولتی ویتامین اوپتی وومن میخورم اونم تاثیر داره برای چاقی،

بعدم تو باشگاه باید از دستگاهایی استفاده کنی ک چند عضلرو درگیر میکنن مثل هالتر و حجم میدن، اگرم میخوای بیشتر از ده کیلو اضافه کنی بهنره پودر گینر ک درصد کربوهیدراتش بیشتر و پروتیینش کمتره بگیری عزیزم

نميدونم بايد نگاه كنم ولي خب دوس دارم خوش فرم شن از الان راضي نيستم زياد 

با سن منم کوچیکه منکه راضی نیستم روغن خراطینم استفاده کردم یکم بزرگ شد یه هفته که نزدم به حالت اول برگشت بااینکه نسبت با سنم با کمر ۲۰ سانته ولی کوچیکه😔😔😔

سینه بافتش چربیه ممکنه حتی کوچکترم بشه با ورزش ولی میتونی فرمش بدی

من تقریبا 9 ماهه بدنسازی کار میکنم

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

با سن منم کوچیکه منکه راضی نیستم روغن خراطینم استفاده کردم یکم بزرگ شد یه هفته که نزدم به حالت اول ب ...

یکمم بر میگرده ب ژن😒خواهر شوهر من پنجاه کیلوعه ، پنج کیلو با سنشه فقط باور کن😕😕🤦🏼‍♀️

هنوز محسوس نشده اضافه وزنم چون ی ماهم نشده ک میرم، من ساندویچ کره بادام زمینی و سیب زمینی و تخم مرغ ...

مرسی😘 مشکل من فقط با سنمه جاهای دیگم زیاد مهم نیستن دور کمرت چقده؟