2777
2789
عنوان

زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 210 پست
ببخشیدا اسی انقد رک میگم ولی به توچه؟خب زن نما باشه وقتی نه درخواستی داده نه چیزی

به من درخواست داد همون دیشب به اکثریت صدبار درخواست داده به خیلی ها هم حرف های جنسی گفته تو درخواست هاش کاربرا بار ها گفتن

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

ما هم از منحرف جماعت نمیگذریم ... گیرم یک درصد هم دختر باشی ادم منحرفی هستی... چند ماه قبل اون تاپیک ...

عه حالا حرفاتو عوض میکنی

تا الان که میگفتی پسرم که.

برو دیگه ریختتو نبینم دختره متوهم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

به تو ربطی نداره اینو بفهم فوضول

ربط داره سایت عمومیه

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

عه حالا حرفاتو عوض میکنی تا الان که میگفتی پسرم که.برو دیگه ریختتو نبینم دختره متوهم

نه من هنوزم معتقدم ۹۹ درصد زن نمایی ۱ درصد یک دختر که تمام فکر و ذهنش مسائل جنسیه

اینو فکر کنم ندیدم اگه لینک یا شات اونم داری بذار نی نی یار رو تگ کن

تو پی وی راجب جوراب میپرسع پی وی همه رفته

یه اکانت دیگه م هست. ک تعلیق شد اگر رفتم دوباره اونجا میگم ب نی نی یار

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

ما هم از منحرف جماعت نمیگذریم ... گیرم یک درصد هم دختر باشی ادم منحرفی هستی... چند ماه قبل اون تاپیک ...

جان خودتون یک لحظه اینو ول کنید بیاین تاپیک آخرم

خیلی استرس دارم

لطفا راهنماییم کنید

ببخشیدا اسی انقد رک میگم ولی به توچه؟خب زن نما باشه وقتی نه درخواستی داده نه چیزی

چون من دارم تو این سایت فعالیت میکنم نیاز دارم احساس امنیت کنم

نیاز دارمم وقتی فکر می کنم استارتر یه تاپیک زنه و داره در مورد یه موضوع زنونه حرف میزنه این موضوع راست باشه

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

خجل شدی ؟حالا با اون رفیقات دست از سر من بردارید

الان این دست زنونس؟؟

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

جان خودتون یک لحظه اینو ول کنید بیاین تاپیک آخرم خیلی استرس دارم لطفا راهنماییم کنید

دارم میخونم تاپیکتو نمیتونی از خودشون بپرسی؟

عکس دستمو دیدی ؟حالا برو ....

اون دست زنونسسس؟؟؟؟