2777
2789
عنوان

جمعیت میلیونی اربعین تمرینی برای ظهور مهدی موعود

| مشاهده متن کامل بحث + 6837 بازدید | 918 پست

🌷پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:

إنَّ لِقَتلِ الحُسَینِ حَرارَهً فی قُلوبِ المُؤمِنینَ لا تَبرُدُ أبَداً.

کشته شدن حسین علیه السلام چنان داغی در دل مؤمنان است که هرگز سرد نشود.

📚مستدرک الوسائل و مستنبط المسایل ج 10 ، ص 318

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

اعمال روز اربعین

- غسل و دورکعت نماز روز اربعین

-خواندن زیارت اربعین

-قرائت دعای چهل و سوم صحیفه سجادیه

-خواندن زیارت عاشورا

-صد مرتبه ذکر الله اکبر

-صد مرتبه ذکر لا اله الا الله

-صد مرتبه ذکر صلوات

-زیارت امام حسین (ع)

-زیارت وداع اربعین

#اربعین

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسین جان

چهل روز گذشت

ببخش که هر سال غم کربلا

را می شنویم و هنوز زنده ایم🖤

اگر روز #اربعین کسی حال داشت، یه زیارت جامعه کبیره بخونه؛ او حتما آن روز از زائرین ابیعبدلله حساب میشه.

یقین بدانید...!

_ آیت الله فاطمی نیا (ره)

[QUOTE=419069976]ولی امر ۱۲ معصوم هستند احادیث ائمه و قرآن برای من بسه مشکلی داشته باشم به همونه رجوع میکنم بله امام ...[/QUOTE

سلام علیکم
پاسخ تون طی چند پست میزارم
در غیر این صورت یک پست گنجایش رو نداره ...

مجوز تشکیل حکومت و حاکمیت اسلامی

غیر امام معصوم 👇

اول این که خداوند در قرآن فرموده:

قُلْ إِنَّما أَعِظُكُمْ بِواحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنى وَ فُرادى ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا ما بِصاحِبِكُمْ مِنْ جِنَّةٍ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِيرٌ لَكُمْ بَيْنَ يَدَيْ عَذابٍ شَدِيدٍ

بگو: من شما را به يك سخن پند مىدهم؛ براى خدا قيام كنيد، دو نفر دو نفر و يك نفر يك نفر، پس بيانديشيد (تا ببيند) كه هيچ گونه جنونى در هم سخن شما (پيامبر) نيست، او براى شما از عذاب سختى كه در پيش است جز هشدار دهندهاى نيست.

قیام بر خدا تک نفره و فردی
مجوز خداست ...
نه این که نشست و به شرایط بد عادت کرد
و تحمل کرد ...

برای خدا خالصانه قیام کنید تا خدا شما رو کمک کنه.

تماشا نکنید
ظلمی دیدید
دست روی دست نزارید
در صدد تغییر باشید .
انقلاب کنید برای خدا
برای احیای احکام دین ...

خدا سلطه و سلطنت طاغوتیان را بر شما نپذیرفته .
و فرموده
و اجتنبوالطاغوت
اجتناب کنید از طاغوت .

اما انقلاب باید انگیزه الهی باشه
نه کسب قدرت و شهرت و حکومت .

مثل حکومت و قیام مختار که خودش معصوم نبود

که امام علی علیه در موردش فرمود :

تائید قیام مختار از منظر امام علی علیه السلام اما مهم این است که تأیید امامو خاندان نبوت، پیش و بعد از جریان قیام، در دل تاریخ، ثبت شده است؛ آن روز که امیرالمومنین، علی علیه السلام بشارت و انذار داد که :

«به زودی ستم کاران، توسط کسی که خداوند برای انتقام ما بر آنان خواهد فرستاد، به بلایی گرفتار خواهند شد و این به خاطر فسق و جنایتی است که مرتکب شده اند؛ همان گونه که بنی اسرائیل گرفتار عذاب شدند. .. او جوانی از قبیله ثقیف است که او را مختار بن ابی عبید می گویند».

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حسین شهید(علیه السلام)

حاجت روا باشین 🤲

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

بعدِ زوّارِ حریمت، حالی هم از ما بپرس

نوبتی هم باشد آقا،

نوبتِ جامانده هاست💔

#اربعین #یا_حسین#دلتنگ_کربلا

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

🍃به نام خدای مهربون🍃 سلام همراهان مهدوی 👋 اربعین که می آید، دلها همه کربلایی میشود♥️ ...

#یامهدی

به نیتشون امروز می رم موکب محلمون

صبح رفتیم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

یا مهدی قربونت برم مارم دعا کن

حاجت روا باشین ان شاالله 🤲