2777
2789
عنوان

کاربر ghazaldohdarlor

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 42 پست
کاربر غزلکه تعلیقه، یکی اومده گیر داده تو پسرییما ام میگیم جرئت داری بیا اینجا ببینیم حرف حسابش چیه

اووو

تگش کنید بیاد

این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باران و غزل یکین رفیق منه خببعد با ماهرو شوخی کرد بعد ی عقده ای به اسم باران بهش تهمت زده ک باران پس ...

باران به باران تهمت زد؟

خوشبحالتون من دوستام نمیدونن من نی نی سایت میام

غزل انلاین بشه خودم جرش میدم

چقدر دردسر درست کرده دیوس کوچولو 🤬🤬🤬😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
🤣🤣@ghazaldohdarlor بخون😂

بی شرف یا باید فکر خودت باشیم یا پایین تنت 🤬

تو انلاین شو ببین من زندت میذارم 🤬

همون مهیار میگم .... بذاره 😁

اخیییییششش کمی راحت شدم😁😌😌😌

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
فلفل میریزم دهنش🤣

باید جای دیگش بریزی 😅😅😅😅