2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای نگو برادر باسر رفتم تودیوار برادر نوکرتم جهان سوم 😂

اون فیلم منو عاشق امام حسین کرد یه حور بدجوری عاشقش شدما از نوجوون بودم که دیدمش یهرچیزی تلنگر مانند بود برام تا دیشبم این حس بود ولی حس میکنم من خودمو الکی گول زدم دلم بد شکسته از خدا از حسینش،از اون همه یا زهرا یا علی گفتن که خودش میدونه دلی صداش کرده لودم ولی هیچی به هیچی بعد این همه سال الانم تنها امیدم به یه چیزه اگه کارام اوکی شه واقعا میفهمم نه اشتباه نبوده انتخابم ولی وای از اون لحظه که ثابت شه بهم اشتباه کردم اعتقاداتی داشتم دیگه نمیدونم جواب دلمو چی بدم بگم دروغ بود همه اون عشقی که به حسینش داشتم کشک

اون فیلم منو عاشق امام حسین کرد یه حور بدجوری عاشقش شدما از نوجوون بودم که دیدمش یهرچیزی تلنگر مانند ...

نگو عزیزم کسی که واقعا عاشق باشه معامله نمیکنه انشالله به موقع جوابش رو میده توی این فیلم هم دیدی که مادر شهیدکه جانبازم داره میگه هرکی پیش خدا عزت داره جام بلا زیادش میدهند یکی توی اینستا بلاگره ازاین معمولی ها خیلی امام حسینی هستش روزه اینا توی خونش میندازه همسرش تازه از کربلا برگشت داشتن خانوادگی میرفتن خونشون توی بجنورد نزدیک های خونشون تصادف میکنن دخترشون خیلی آسیب دیده توی بیمارستانه همسرش کتفش شکسته اون یکی دخترشم اسیب دیده ولی میگه مت هیچوقت از امام حسین دست بر نمی دارم

نگو عزیزم کسی که واقعا عاشق باشه معامله نمیکنه انشالله به موقع جوابش رو میده توی این فیلم هم دیدی که ...

من لعنتیم میگمو چرت میگم جرات ندارم دل ازش بکنم خودش میدونه همه امیدمه اسمشو مبارم اشک تو چشمام جنع میشه بغض میکنم دارم یکم خودمو لوس مبکنم نگام کنه نداره امیدم نا امید شه ولی این جام های بلا که خدا داره بهم میده تو این ۳۵ سال یه جوری شده من باید یه جا برای این جام ها بخرم این جاما رو بین ۸دمیلیارد ادم تقسیم میکرد الان به من نهایتا پایه یه جام یا دسته یه جام میرسید این همه جام کاپ جام جهانی نیست که لذتشو ببرم ببخشبدا بکنم تو ک.ونم این جاما رو بابا دمت گرم امام حسین منم ببین بخدا دیگه بی ادبم شدم این یه هفتا به زمینو زمان بدو بیراه میگم☹☹