2777
2789

سال اول هیچی قبول نشد

سال دوم پزشکی شهرستان اورد بازم پشت موند

سال سوم پزشکی تهران اورد

پروفایل خودمم امشب میخوام او دی بدم قبل طلوع بشم مث به ستاره غرق تو نور اصلا الان هر کاری میخوای کن ، خستم الان بام کردی چیکار تو؟ رفتم الان ، تونستی پیدام کن ¡

بیین اکثر اینایی ک چند سال میمونن چند سالشو در حال درس خوندن نیستن مثلا سال اخرشو خوندن یا دوسال اخر بقیش نمیخوندن

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترعمم بعد پنج سال پزشکی دولتی آورد سال ۱۴۰۲.

و اینکه با وجود سختی ها و فشارهای زیادی که تحمل کرد اون سال ها و همه ما ساهدش بودیم،الان واقعا حالش بهتره.خوشحال و راضیه از زندگیش خداروشکر.

بیشتر از دوساله که داره تو رشته و دانشگاه مورد علاقش درس می خونه. میگه ارزششو داشته اون همه سختی و درد🥲

💥Don't talk about your goals..Just Do💥:)

ببخشید خوب نخوندی سیسی جون یا اینکه خیلیییییی سخته؟چون من ورودی دوازدهمم میپرسم سیسی

خوب نخوندم زمان ما کرونا اومد کل دبیرستان آنلاین بود این شد که چند سال موندم البته سال اولم رتبم بد نبود ولی رشته تاپ میخواستم

نگران نباش تو همین امسال خوب درس بخونی قبول میشی🥰

ببخشید خوب نخوندی سیسی جون یا اینکه خیلیییییی سخته؟چون من ورودی دوازدهمم میپرسم سیسی

با اجازه استارتر من جواب میدم

اگه واقعا خوب خوب بخونی و صد خودتو بذاری همون سال اول قبولی

مگه اینکه خدای نکرده سر جلسه مشکلی پیش بیاد

اکثر کسایی که پشت کنکور میمونن، به خاطر نخوندن، خوب نخوندن یا استمرار نداشتنه

بعضیا اصلاح میشن و سال بعد قبول میشن بعضیا تا واقعا به خودشون بیان چند سال طول میکشه