2777
2789
عنوان

خواب شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 20 پست
وای خیلی بده خواب مهمی بود

🥲😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اخی چه سعادتی داشتی. اگه من بودم یه سر گلزار شهدا میرفتم برای چندتاشون فاتحه میخوندم

دوتا شهید گمنام دارم سمت خونه ام هست برم سر مزارشون ❤️🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خانم شهید ایستاده بود بعد دو تا دخترش جلوش ایستاده بودند من از در وارد شدم عکس شهید هم به دیوار ن ...

🥺🥲

دیگه نشونه دیگه ای یادت نیس از خواب ؟

گوش بزنگ باش خودشو بلاخره نشونت میده ولی حالا تو اسم شهیدم ندونی ولی به نیت شهید مورد نظر در عالم رویا قرآن بخون و همونکا رو انجام بده شاید بعدا خودشون بهت نشون دادن

❤️🫠

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

🥺🥲دیگه نشونه دیگه ای یادت نیس از خواب ؟گوش بزنگ باش خودشو بلاخره نشونت میده ولی حالا تو اسم شهیدم ...

فقط یادمه شهید ی کلاه سرش داشت بعد تو عکسشم لبخند داشت میان سال بود 🥲

چشم عزیزم همین کار رو میکنم ممنون ازت که برام وقت گذاشتی ❤️ 🙏 😘

وای خیلی بده خواب مهمی بود

آره خیلی 🥲❤️

چشم مهربونم همین کار رو میکنم 😘😘

چشمتون پرنور🌹

التماس دعا، حاجت منو هم اگه زحمتی نیست بهشون بگید

راستی اسم شهید، شهید مدافع حرم سجاد محمدی نیست؟ بزنید گوگل ببینید ایشون نبوده؟