2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۳۹عزبزم بیمارستان که رفتم مامو بدم گفتن ممنوعه زیر ۴۰ماموگرافی نمیگیرم

سلام عزیزم.منم دارم.تقریبا یک ماه پیش متوجهش شدم و قابل لمسه.مامو و سونو رفتم.توی سونو یکم مشکوک بود گفت باید حتما بیوپسی انجام بدی.هفته پیش از توده م نمونه برداری شد دیروز هم جوابش اومد خوشخیم بود.

ببین اگه سونوت مشکلی نداره پس نگرانیت بیجاست.نهایتِ نهایتش اینه که به یه سایزی برسه که دکتر بگه باید درش بیاری.اینم که اصلا استرس و ترس نداره.

سلام عزیزم.منم دارم.تقریبا یک ماه پیش متوجهش شدم و قابل لمسه.مامو و سونو رفتم.توی سونو یکم مشکوک بود ...

سلام عزیزم خداروشکر خوش خیمه.خوبه دیگه خیالت راحت شده من همش استرس سونوگرافی بعدی رو دارم.برام دعاکن توروخدا

سلام عزیزم خداروشکر خوش خیمه.خوبه دیگه خیالت راحت شده من همش استرس سونوگرافی بعدی رو دارم.برام دعاکن ...

متخصص ماموگرافی به من گفت استرس باعث بزرگ شدن کیست و توده میشه.اصلا استرس نداشته باش.دلیلی هم برا استرس نیست وقتی دگتر گفته چیز مهمی نیست.اگه هم میخوای خیالت راحت بشه یه دکتر دیگه هم برو ببین اون چی میگه.به امید خدا که سونو بعدی هم اندازه ش یا تغییر نکرده باشه یا کوچیکتر شده باشه.

متخصص ماموگرافی به من گفت استرس باعث بزرگ شدن کیست و توده میشه.اصلا استرس نداشته باش.دلیلی هم برا اس ...

راستش این دکتری که رفتم یکی از بهترین دکترای شهرمونه.دیگه توکل به خدا صبرمیکنم تا سونوی بعدی.ممنون عزیزم