2777
2789
عنوان

پریا یا دلسا

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چون از اولم به دلم نشسته و اسم پریا رو خیلی دوست داشتم همسرم گفت نه دلسا قشنگه

به عنوان تجربه ای که داشتم می گم این موضوع تعویض اسمو رها کن و یک یا دوسال بعد خودت متوجه میشی که اسم دخترت بسیار زیبا و کافیه نه از کسی نظر بپرس و نه خودت بهش فکر کن فقط رها کن و بدون که موقع انتخاب اسم بهترین تصمیم ممکنه و گرفتی و به خودت اعتماد کن

ممنونم عزیزم گفتم تا سنش کمه این کار بکنم الان تو خونه پریا صداش میزنم

منم بابت اسم افسردگی گرفته بودم و چون از اول خودم انتخاب نکرده بودم دقیقا این حسو داشتم که به دلم ننشسته ولی واقعیت این بوده که فشار و شرایط سخت اون دوران باعث شده بود این فکر هارو رو کنم و همش به ثبت احوال زنگ می زدم و با وکیل صحبت می کردم و اونها از اسمی که برای جایگزینی انتخاب می کردم تعجب می کردن که مگه اسمش چشه می خوای این کارو کنی و اسم خودش زیبا تر بود دقیقا مثل شما

منم بابت اسم افسردگی گرفته بودم و چون از اول خودم انتخاب نکرده بودم دقیقا این حسو داشتم که به دلم نن ...

ممنونم عزیزم مرسی که بهم توضیح دادی امیدوارم منم بعدها مثل شما به انتخاب اسمش افتخار کنم الان دخترم 2سالشه از اول هم دوست نداشتم اسمشو پریا اسمی هس که از بچگی دوست داشتم

ممنونم عزیزم مرسی که بهم توضیح دادی امیدوارم منم بعدها مثل شما به انتخاب اسمش افتخار کنم الان دخترم ...

خواهش می کنم عزیزم🥰

اسم دخترتون واقعا زیباست و به روزه بابت شکستن اسمش هم ناراحت نشین اگه دوست ندارین بشکنن خودتون اسموشو کامل بگین بقیه هم همون طوری صدا می کنن من حتی بابت این که اسم پسرمو می شکستن هم ناراحت بودم ولی الان که بزرگ شده و مدرسه می ره همه کامل صدا میکنن مگر معلم هایی که خیلی دوسش دارن یا دوست هایی که خیلی بهش نزدیکن که می بینم پسرم هم خوشش میاد از اینکه اونا اینطوری صداش می کنن و کلن حساس نباشین اونموقع قشنگی اسمشو می بینید