2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تا کی؟یکبار دوبار مردا اگه از چشمشون بیوفتی دیگه خدام بیاد به چشمشون نمیایفکر میکنه سیاست داره یعنی؟ ...

نه سیاست نداره فقط مشخصه تصمیمشو گرفته نمیخواد با برادر ایشون ادامه بده حالا چرا خدا داند

وگرنه با یه فحش این رفتارا منطقی نیست

پدر ک نداریم برادر بزگ نداریم عمو نداریم مامانم رفت دنبالش تا جاداشت فحشش دادن از خونه پرت کردن بیرو ...

مگه چقد دعواشون بحرانی بوده ک ول نمیکنن

فقط خود برادرتون مونده بره فوحشاشون بشنوه بلکه عقده هاشون خالی بشه ول کنن

رهبر شهیدم🇮🇷راهت ادامه دارد✊🏻....

ولی خدا شاهده بخاطر یه فحشه از عید زندگی ب کام داداشم زهر کرده

نه عزیزم باور کن بحث فحش دادن برادرتون نیست اون تصمیمشو گرفته جدی ام گرفته شایدم این فحش فقط بهانه دستش داده واسه جدایی

اصلا هیچ جوره راه نمیان ده مامانم رفته از خونه انداختنش بیرون بعد میرن جلو در تک تک فامیلامون داد بی ...

خب مطمئنن الکی در اینحد جبهه نگرفتن که.. یه اتفاقی یه رفتار خیلی زشتی یه حرف نامناسبی این وسط زده شده که در اینحد عروس ناراحت شده. تورکا معمولا مخالف طلاقن حتما یچی شده که اینجوری حتی خونوادش محکم وایسادن

مگه چقد دعواشون بحرانی بوده ک ول نمیکننفقط خود برادرتون مونده بره فوحشاشون بشنوه بلکه عقده هاشون خال ...

زنگ زدن بهش برادراش باباش فحش دادن. به مامانم ب خواهرم نمیدونم چرا ول کن نیستن میرن در خونه فامیلامون خدا ازش نگذره خون ب دل مادرم کرده

خب مطمئنن الکی در اینحد جبهه نگرفتن که.. یه اتفاقی یه رفتار خیلی زشتی یه حرف نامناسبی این وسط زده شد ...

اره دیگه میرن در خونه فامیلامون ک پسزتون ب دختر ما فلان فحش و داده😑😑😑😑😑

نه عزیزم باور کن بحث فحش دادن برادرتون نیست اون تصمیمشو گرفته جدی ام گرفته شایدم این فحش فقط بهانه د ...

همه همین و میگن. ببین داداشش و پدرش اصلا اجازه نمیدن دخترشون حرف بزنه دیگ

اره دیگه میرن در خونه فامیلامون ک پسزتون ب دختر ما فلان فحش و داده😑😑😑😑😑

فحشه که ج .... د ه نبوده؟؟؟؟؟ خب اینام فحشو گرفتن کل خونواده پسره باز دلشون خنک نشد؟؟؟ یه فحش داده چندتا فحش نثار خونواده پسره شده یر به یر نشدن هنوز؟؟ والا من بودم دنبال آشتی نبودم با این اوصاف خاطر حرمتی نمونده دیگه

فحشه که ج .... د ه نبوده؟؟؟؟؟ خب اینام فحشو گرفتن کل خونواده پسره باز دلشون خنک نشد؟؟؟ یه فحش داده چ ...

ن نشده وسر اون ی با. اشتی کردن اومده خونه 50 بار داداشم گفته گوه خوردم تا اومد باز فحش و بهونه کرده هرچی دستش بوده پرت کرده سمت داداشم گفته رو مبل من نشین 😅