2777
2789
#چرچیلم چ برار من نیستم تو وقتی میبینی این داره شعر میگه با پشت دست دوتا بزن دهنش

ادب نمیشه ک

خیلی تلاش کردم شبا جمعش کنم باز توی تاپیک ها پلاسه

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه پر رو😐آخر شب ته کوچه ها چیکار میکنی ها

ب ابلفض اومده بودم بگم میرم نماز بخونم بخوابم گیر ی چغوک همشهری افتادم ای تووووف همتون منو دیدین چرا 🤣🤣🤣🤣🤧🤧🤣🤧🤧

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

ب ابلفض اومده بودم بگم میرم نماز بخونم بخوابم گیر ی چغوک همشهری افتادم ای تووووف همتون منو دیدین چرا ...

حتما باید یکی بیاد جمعت کنه؟؟؟

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

عادت دارم هرچقدر هم کارش طول بکشه صبر کنم با هم بخوابیم الان خوابش برد.تا ۳ درگیر کار بود. خودمم میرم بخوابم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

ب ابلفض اومده بودم بگم میرم نماز بخونم بخوابم گیر ی چغوک همشهری افتادم ای تووووف همتون منو دیدین چرا ...

اولا بویایمون قوی شده😂

دوما چه اعلامی داشتی ؟ وخه برو نمازتو بزن ب کمرت و بخواب خوب این چه وضعیه هر شب مست و پاتیل از ته تاپیک ها باید جمع ت کنیم😕

،،،،هیتلرم خوبه ولی من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم ،،،، انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

هم یکی تو یکی الهام شبا میخوابیدین ک شمام شب زنده دار شدین،🤣🤣🤣🤲🤲

نه من همش یک هفته دیگه بالا سرتم

ناظر اعمالتم👀

بعدش میرم میخوابم باز😂

ولی فردا صبحش میبینم گند کاریاتو

عادت دارم هرچقدر هم کارش طول بکشه صبر کنم با هم بخوابیم الان خوابش برد.تا ۳ درگیر کار بود. خودمم میر ...

عزیزم خداحفظش کنه

بمونید برای هم شبت خوش💕

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

اولا بویایمون قوی شده😂دوما چه اعلامی داشتی ؟ وخه برو نمازتو بزن ب کمرت و بخواب خوب این چه وضعیه هر ...

نماز ک نیم ساعت پیش زذم ب کمر ببخشیذ ب بدن رفت،🤲🤣

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕