2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک

576 بازدید | 88 پست

پیرو تاپیک قبلیم چند تا از ساده ترین تاپیک ها که نشون میده کاربر محناتونم زن نماست بار ها قریب به صد بار هم که تقاضای درخواست میکنه از کاربرا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17831346/وقتی-خونه-تنهایید-چکار-میکنید?postId=409087859 چیه پلاستیکی؟ نماز میخونم تو پارچ آب میخورمبا دمپایی زود رد میشمهمش دراز میکشم 😉😉😉نماز اسم رمزه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17760960/چرا-میگن-شوهر-کردن درحالی که در واقع شوهر ما رو....سوال پیش میاد 😶🌫️😶🌫️😶🌫️ عجب انتقام کردن های اون ها رو تو حرف میگیریم 🤣

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17600270/بیاین-حرف-بزنیم?postId=405015019 عالیه🤣 چرا حرف بیخود میزنی زن همه من رو اینجا میشناسند @محناتونم3 این کاربریشو ببین چیا نوشته

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

اشکال نداره

به هرکی شک کردین بگین رو دستش جمله ایو که میگین بنویسه و عکسشو بده

اگه دستش پشم داشت ینی مرده

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@محناتونم

اینا رو چجوری توجیه میکنی ؟تازه خیلی از تاپیک هات ترکیدن

بس کن این زن نما بودنتو دیگه 😐🤝

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

اینو من خیلی وقته کشف کردم

کلی هم تاپیک میترکید ازش

با سوال درباره نیاز ج و

خ ار...

از این چیزا

این جا روگیر آورده

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒 من خواب میناب دیده بودم ،درست دو ماه قبل از نه اسفند فرشته هایی که به سمت جنوب شرقی ما (یعنی هرمزگان) در پرواز بودن و رایحه معطر بهشت🍃 باخودشون اورده بودن و وقتی پرسیدم کجا میرن؟ گفتن برای علی اصغر عزاداریم و به زمین اومدیم و من گفتم الان که محرم نیس 🏴کربلا که این طرفی نیس !! 🥺و اونا دستای خاکی و سیاه شون که روی هر کدوم انگشتای بیشماری داشتن نشونم دادن و گفتن🖐️🖤👋 برای« علی اصغر ها »🫠.. ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد ✊🏼🚩 شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد🌅/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا....⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠 لبیـک سید مجتبی، لبیک واقعی ناگسستنی تا انقلاب مهدی 🌻🌼🧡 درسی از دل گرگ و میش فتنه ها: هیچوقت به کسی که پرچمدار و فانوس دار راه حقه شک نکن حتی به لحظه ای پلک زدن ❌ 😊

تاپیک دومی چه زشت بود چرا نترکوندیدنش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

چقدرم همشون عاشق اینن اطلاعات از این که تنهاییم چه کار می کنیم داشته باشن یا چی می پوشن بی شخصیت های ...

همیشه مشکوک حرف میزنی خیلی رو مخه واقعا یک چند صحفه از تاپیک هاشو ببینی میفهمی

از عمدم اسمهاشون و اینطوری انتخاب می کنن کاربرها متوجه نشن جنسیت و هویتشون و نر ایرانی فقط تو گول زد ...

دقیقا من یادمه اون اوایل پروفایل یک دختر چادری گذاشته بود اصلا

چند دقیقه پیشم تاپیک زده بود من شدیدا خون ریزی دارن پریود دارم اربعین نرسیدم 😐🦦