2777
2789
عنوان

واژینسموس

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 50 پست
با تراپیست صحبت کردم. بهم تمرینات کگل داد. و اینکه منم فکر میکردم یه تیکه گوشت اضافه هست که مانع میش ...

میگم برای شمام اون ورودی یه تیکه گوشت هس؟ من فکر میکردم اون بافت کلا از بین میره ولی همچنان هس

من باشم و می باشد و نی باشد و وی. کی باشد و کی باشد و کی باشد و کی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه اونقد مثل اولا. اما اینکه فکر کنی راحت دراز میکشی و خودتو ول میکنی نه.

شما خونریزی هم داشتی؟ تا چند بار؟

و این یکم اوکی شدنه بعد از چند بار رابطه اوکی میشه؟ ببخشید سوالام زیاد شد

میگم برای شمام اون ورودی یه تیکه گوشت هس؟ من فکر میکردم اون بافت کلا از بین میره ولی همچنان هس

ببین من فکر میکردم یه چیزی مانع میشه. ولی اینطور نبود. گوشت نیست تو اینطور فکر میکنی. و اینکه بری دکتر بهت میگه ببخشید حتما با انگشت خودت امتحان کنی روزی چند بار تا کم کم استرست از بین بره تا حالا اینکارو کردی؟

ببین من فکر میکردم یه چیزی مانع میشه. ولی اینطور نبود. گوشت نیست تو اینطور فکر میکنی. و اینکه بری دک ...

با انگشت امتحان کردم در حد دو بند میره دیگه نمیره میخوره ب یک مانعی ک نمیدونم چیه

شما خونریزی هم داشتی؟ تا چند بار؟و این یکم اوکی شدنه بعد از چند بار رابطه اوکی میشه؟ ببخشید سوالام ز ...

من اشتباهی که کردم جای مشاور اول رفتم دکتر زنان. اون گفت پرده ضخیمه با عمل برش میدارم. با لیزر برداشت. هم درد داشت هم انقد خونریزی کرد اندازه زایمان. پد زیرم پر از خون شد. ولی اونم مشکلمو حل نکرد چون مشکل از پرده نبود. از ذهن من بود. بعد دکتر زنان گفت بزار عضلات وا ژنو بوتاکس کنم که قبول نکردم چون عضلات با بوتاکس فلج میشن و عملا حسی نداری دیگه. بعد پیش مشاور رفتم و راه درست پیدا کردم.

با انگشت امتحان کردم در حد دو بند میره دیگه نمیره میخوره ب یک مانعی ک نمیدونم چیه

نه مانع نیست. خب بارای اول یه مقدار تنگ تره سخت تر میره. باید تلاش ککی انگشتتو کامل کنی. درد داره ولی نترس. و انگشتتو کم کم تکون بدی بچرخونی.

من اشتباهی که کردم جای مشاور اول رفتم دکتر زنان. اون گفت پرده ضخیمه با عمل برش میدارم. با لیزر برداش ...

وای ممنون ک گفتی میخاستم برم دکتر زنان پس نمیرم همشون شیادن فقط فکر پولن

مشاور جنسی آنلاین پیدا میکنم

وای ممنون ک گفتی میخاستم برم دکتر زنان پس نمیرم همشون شیادن فقط فکر پولن مشاور جنسی آنلاین پیدا میکن ...

آره عزیزم مشکل واژینیسموس ذهنیه. باید با مشاور حل بشه. مشکل از بدنت نیست که دکتر زنان حلش کنه

من اشتباهی که کردم جای مشاور اول رفتم دکتر زنان. اون گفت پرده ضخیمه با عمل برش میدارم. با لیزر برداش ...

دقیقا چ دکتر زنان بی شرفی بوده

دقیقا مشکل ذهنی و روانی هست

مامان دوتا کوجولوی دوست داشتنی که یکیش تو راهه😍 لطفا برای سالم بدنیا اومدنش دعا کنید💓

آره عزیزم مشکل واژینیسموس ذهنیه. باید با مشاور حل بشه. مشکل از بدنت نیست که دکتر زنان حلش کنه

ممنون از راهنماییت عزیزم

ببین منم تقریبا زمان مجردی خود ارضایی کردمو البته یه کوچلو زمان برد البته باید یه کار کنی موقع دخول خودت هممثل خود ارضایی بمالیش تنها راهش اینه به اوج لذته برسی

Mediyo.ir