2777
2789
عنوان

پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست
یه بار یه مشاور اپل ازدواجم یه حرفی بم زد .شد سرلوحه زندگیم.میخوای بدونی عروس خوب چه عروسیه؟

خب بگو خواهررررر

منتظرچی

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بگو خواهرررررمنتظرچی

عروس خوب عروسیه که از این گوش بشنوه از اون گوش در کنه.

من بدترین حرفارو شنیدم .عمدا اول ازدواجم میگفتن که اذیت بشم. ساکت می نشستم و تو دلم میگفتم عروس خوب عروسیه که از این بشنوه از اون در کنه تو خونه هم با خودم تکرار میکردم حرفاشون یادم میرفت. حالا اینقدر دوستم دارند.

یعنی اصلا حرفاشون برات مهم نباشه

یه عروس مُرده؟

من بدترین حرفارو شنیدم .عمدا اول ازدواجم میگفتن که اذیت بشم. ساکت می نشستم و تو دلم میگفتم عروس خوب عروسیه که از این بشنوه از اون در کنه تو خونه هم با خودم تکرار میکردم حرفاشون یادم میرفت. حالا اینقدر دوستم دارند.

گفتی منو هم لایک کن

عروس خوب عروسیه که از این گوش بشنوه از اون گوش در کنه.من بدترین حرفارو شنیدم .عمدا اول ازدواجم میگفت ...

بنظرت برای همه جوابه؟

منم سکوت میکردم حرف میشنیدم نمیرفتم بهشون بگم چرا اینجوری میگین

اون عروس چیزیمیشد میگفت بهشون

اخرش میدونی چیشد؟

مادرشوهربرگشت به شوهرم گفت ازاون نترس ک های وهوی دارد....... ادامشو خودت بلدی دیگه

منظورش من بودم باعروسش

چون شوهرم گفت گیر میدین به زنم اینم هیچی نمیگه مثل اون عروست نیست

حالام قطع رابطه کردم خسته شدم از زخم زبوناش

اون عروسم هرروز پیششه

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

بنظرت برای همه جوابه؟ منم سکوت میکردم حرف میشنیدم نمیرفتم بهشون بگم چرا اینجوری میگین اون عروس چیزیم ...

اره جابه. به شرطی که از اسن گوش ببشنوی از اون گوش واقعا در کنی. یعنی یه لحظه هم فکر نکنی به حرفاشون. بفهمن برات مهم نیستند و بیخیالشونی دیگه از رو میرن هیچی نمیگن

عروس خوب عروسیه که از این گوش بشنوه از اون گوش در کنه.من بدترین حرفارو شنیدم .عمدا اول ازدواجم میگفت ...

بله همینطوره،منم ده ساله همینم ولی خانواده شوهرم مخخخخخصوصا مادرشوهرم فوق العاده بی مهر و محبتن

یعنی یه کارایی برا مادرشوهرم کردم که دخترشم با غر و نق انجام میداد،کلا مریضه و پارسال یه مدت افتاد سر جا حتی خودم پوشکش میکردم و دستشویی میبردم و... ولی هیچوقت باهام با محبت رفتار نکرد ،محبتش فقط و فقط برا پسراشه و بس

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
عزیزم ده دقیقه رو کجا منتظر بودن و چه ساعتی از روز؟ چند ساالشونه؟اگه پیرن و تو گرما وسط کوچه منتظر ب ...

دم در خونه تو ماشین بودن

همین شب

روز نبود

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

فکر میکنی دفعه اول شون؟؟؟؟

هزار بار تاحالا به من بی احترامی کردن

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰