2777
2789
من میخوام بلند شه و نشکنه موهام

اگر از وسط میشکنه راهی نداره

اون ها سوختن یا مردن

باید بریزه

اگه پایین موهات میشکنه که کوتاه تر از یک انگشت هست کوتاه کن همون اندازه ، اگر هم بلند تر هست متاسفانه باید ولش کنی تا بشکنه

برای بلند شدنش ، قرص یونی زینک رو مرتب بخور ، شامپو کتوکنازول و شامپو سیر سیاه در گناه هم استفاده کن ، باز شامپو سیر سیاه برند عاشق بهار خیلی خوبه

مرسی صاف که نمیشه راه طبیعیم امتحان کنم میشه یچی بین صاف و فر که از فر الان بدتره البته ظاهر بدی ند ...

یه دونه موس مو ، و یه دیسپانسر بخر با هم استفاده کن بعد از حمام

اگه بتونی ماسک مو نرم کننده بیول هم بخری خیلی نرم و عالی میشه موهات

شامپو نرم کننده خیلی قوی مای هم خیلی خوبه رنگش زرشکی هست

بعدش عاشق موهات میشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پولم نمیرسه جدیبعد ببین من وسواس دارمتقریبا هر روز باشکاهم جز جمعهو تقریبا هر روزم موهامو میشوزم ...

اوه من بدم میاد موی فرو ببندم تو باشگاه عذابه واقعااا

منم موهام همین حدوداس امیدوارم موهات زودتر بلند شه خودمم کوتاه کرده بودمشون شهریور کراتین لعنتی پایینش مونده بود بلند بود موهام

یه دونه موس مو ، و یه دیسپانسر بخر با هم استفاده کن بعد از حمام اگه بتونی ماسک مو نرم کننده بیول هم ...

موس مو داشتم خیلی خشک میکرد البته من شماره 5 رو استفاده میکردم فکر کنم باید 2 یا 3 رو استفاده میکردم موهام با شاخه درخت فرق زیادی نمیکرد الان کرم میزنم بهتره ولی ماندگاریش خیلی کمتره.مرسی بابت راهنماییت

شما خیلی اطلاعات داری من رژیمم میدونی چیکار کنم موهام نریزه؟

اولین و مهم ترینش قرص آهن و ویتامین دی تری ۱۰۰۰ هست

قرص آهن آوی فول ۶۰ رو بخور اگه همراهش نصف قرص جوشان ویتامین سی رو بندازی توی آب و قرص آهن رو با اون آب بخوری جذبش خیلی عالی تره

ویتامین دی حتما هر روز بخور ، قرص بیوتین هم حتما بخور

و اصلا اصلا اصلا برنج رو از برنامت غذاییت حذف نکن

حذف برنج مساوی با کچل شدن

اولین و مهم ترینش قرص آهن و ویتامین دی تری ۱۰۰۰ هست قرص آهن آوی فول ۶۰ رو بخور اگه همراهش نصف قرص جو ...

ممنونم

برنجو حذف نکردم اما هرروز 4 قاشق سرخالی میخورم کمه؟چقد بخورم که موهام نریزه؟

ممنونمبرنجو حذف نکردم اما هرروز 4 قاشق سرخالی میخورم کمه؟چقد بخورم که موهام نریزه؟

سعی کن ده تا بخور اما همیشه همین ده تا رو نگهدار ، یه وقت نشه ۴ تا به وقت بشه ۲۰ تا

تو رژیم اول بزار چشمت سیز بشه بعد شکمت

۴ تا واقعا کمه