2777
2789
خخخخخب هنوز هم برای وکالت دیر نیست

هیچوقت برای هیچکاری دیر نیست

ولی اعصاب فولادی میخاد وکالت من الان اعصابم خیلی ضعیفه

تا زمانی که کارم به طلاق نکشیده بود نمیدونستم وکالت اینقد خفنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کامپیوتر خوندماگه خدا بخواد و بشه انشالله میرم بانک

رشتت حسرت منه🙂 کاش منم کامپیوتر میخوندم

حتما استفاده کن از موقعیت ۱۰۰ خودتو بزار

تاپیک ۲تا به آخرموهم ببینی متوجه میشی

مادر یه کلاس اولی ام🖍️🎒 که برای قبولی درکنکور فرهنگیان👩🏻🎓، داره با تمام توانش میجنگه✨ ممنون میشم برای موفقیتم، صلوات بفرستی💖

خخخخخب هنوز هم برای وکالت دیر نیست

شما وکیلی؟من رشته ام تجربی بوده دبیرستان اصلا فکر نکردم انتخاب کردم دو سال پشت بودم ۲۰ سالمه خستم علاقه ای ندارم به پزشکی ولی خانواده ام میگن بخون بخون تا قبول بشی پشت کنکور بمونی بهتر از اینه رشته ای برای که آینده اش مشخص نیست

من واقعا عاشق وکالتم میگن به وکیل زن پرونده نمیدن 😪😑💔

هستم ولی خستم🥴!!

رشتت حسرت منه🙂 کاش منم کامپیوتر میخوندمحتما استفاده کن از موقعیت ۱۰۰ خودتو بزارتاپیک ۲تا به آخرموه ...

علوم تربیتی اگه پارتی داشته باشی میتونی بری بانک دیدم جغرافیا رفته بانک، بانک کلا پارتیه

رشتت به اداره بهزیستی و آموزش پرورش میخوره

با حقوق حتی میشه بانکم استخدام شد اونم بانکدار حقوقی

کلا خیلی خوبه حقوق حتی اگه وکیلم نشی به دردت میخوره دادگستریم خوبه

شما وکیلی؟من رشته ام تجربی بوده دبیرستان اصلا فکر نکردم انتخاب کردم دو سال پشت بودم ۲۰ سالمه خستم عل ...

خب دنبال شغلی باش که بهش علاقه داشته باشی. اگه واقعا به وکالت علاقه داری و از چالش هاش مطلعی خوبه

تو این شغل هم باید صبر و پشتکار داشته باشی طبیعتا مثل مشاغل تجربی نیست که یه جا استخدام بشی و هر ماه حقوق بیاد به حسابت

خفن از چه نظر ؟از جنبه های جدید شغلمون مطلع بشیم 😁

اول اینکه درآمدتون عالیه 🤨

اینکه حرفت برو داشته باشه میتونی حق یه نفرو بگیری میتونی از خودت دفاع کنی کسی نتونه بهت تو بگه سریع شکایت میکنی🤣🤣🤣🤣🤣 پول وکیلم نداری بگی نه ول کن😅

کلی موکلم میوفتن دنبالت و تو محلشون نمیزاری😒😂

نه واقعیت من حس میکنم برای دادگاه خیلی مناسبم خوب میتونم دفاع کنم کلا مسائل حقوقی تازگیا برام جذاب شده حیف سیستم آموزشی ما که نمیتونه استعدادیابی کنه بدردنخور ترین سیستم آموزشیو داریم فقط تا تونستن دینی چپوندن تو درسا

من خودم رفتم دادگاه قاضی تو رومم نگا نکرد فقط جواب وکیلمو داد اصلا اجازه نداد حرف بزنم انگار که قاتل بودم کم مونده بود یه مشت بزنم وسط کلش بهم برخورد

اول اینکه درآمدتون عالیه 🤨اینکه حرفت برو داشته باشه میتونی حق یه نفرو بگیری میتونی از خودت دفاع کنی ...

ممنون از نگاهتون 🌹

البته شکایت در مورد من یکی زیاد صدق نمیکنه مواردی بوده که از طرف مقابل یا حتی خود موکل مسائلی پیش اومده ولی رد شدم و گذشتم چون پرونده های موکل به اندازه ی کافی فرساینده هست دیگه این موارد ارزش نداره پیگیری کنی روح و روان فرسوده میشه مگه خیلی مسأله جدی باشه

میشه بگی چه چالش های داره

خب هر پرونده ای که بر می داری بسته به موضوعش مسائل خاص خودش رو داره که باید باهاش دست و پنجه نرم کنی باید روحیه ی خیلی پیگیر و مقاوم داشته باشه و بعضی جاها جنگنده و جسور

باید پررو باشی خجالت رو بذاری کنار و یه سری ویژیگی های شخصیتی ...

و اینکه زود مأیوس نشی

ممنون از نگاهتون 🌹البته شکایت در مورد من یکی زیاد صدق نمیکنه مواردی بوده که از طرف مقابل یا حتی ...

من خیلی کمال گرا هستم همش تو خونه بودم زیاد بیرون نیومدم بخاطر همین ترس از اجتماع دارم زیاد حاضر جواب نیستم چون تو شرایطش نبودم ۲۰ سال کلا تو خونه بودم مامانم تا شب کوچه باهام میومد تنها نمیزاشت برم

ولی از ته دلم ذوق میکنم وقتی راجب وکالت حرف میزنم عکساش میبینم خوشم میاد از حق مردم دفاع کنم

آزمون تیپ شخصیتی دادم lNTJ بودم که برام مناسبه

نمیدونم برم حقوق یا نه

هستم ولی خستم🥴!!

من خیلی کمال گرا هستم همش تو خونه بودم زیاد بیرون نیومدم بخاطر همین ترس از اجتماع دارم زیاد حاضر جوا ...

اگه علاقه دارید خوبه

البته اگه خانواده ی حمایتگری داشته باشید که از همون اول در مورد هزینه های وکالت تامینتون کنه عالیه

ممنون از نگاهتون 🌹البته شکایت در مورد من یکی زیاد صدق نمیکنه مواردی بوده که از طرف مقابل یا حتی ...

من بودم میکردم کلا خیلی آدم جنگجوییم من

تا شلاق نمیخورد طرف ول نمیکردم که

بخدا این خواهرشوخرامو شوخرمو اسیر دادگاها میکردم تا بگن غلط کردیم یه پدری درمیاوردم ازشون، برای یه شهر درس عبرت میکردم اینارو

یه حال دو نفر گرفته میشد همچین مملکتی نداشتیم هیچ آدمی حق نداره توهین کنه خونه خراب کنه کسیو

من صدمو میزاشتم برای موکلام از حرف زدنم مشخصه ولی بعضی وکیلا فقط بلدن پول بچاپن هیچکاری نمیکنن رسما یکیش وکیل خودم یکساله هیچ کاری برام نکرده خدا شاهده