2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 75 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داداشت چشماشو باز میکرد قبل اینکه رو دختر مردم اسم بذاره میفهمید هم کفو هم نیستن. بی چشم و رو هم شما ...

وا چطوری می تونید اینقدر یه طرفه به قاضی برید ...خداروخوش نمیاد مگه شما با خانواده دختره در ارتباطی؟

هدیه ها رو باید پس بدن بجز چیزهای که خوراکی باشه

خب خودشون باید پس بدن یا اینک مثلا پیغامی چیزی بفرستیم مادرم میگه چون ذاتشونا فهمیدیم چ جوری نمیخوام حتی زنگی چیزی بزنیم برا اینا ولی من میگم داداشم ۱۰۰تومن فقط انگشتر خرید بغیر از باقی چیزا خدایش اونا ک هیچی ولی لااقل باید بشون بگیم انگشتر و پس بدن میگه نه

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

داداشت چشماشو باز میکرد قبل اینکه رو دختر مردم اسم بذاره میفهمید هم کفو هم نیستن. بی چشم و رو هم شما ...

عزیزم

نامزدی دوران شناخته دیگه

اصلا نامزد میشن کهمو بشناسن

توهمین سایتم کلی دختر هستن ک نامزدی بهم میزنن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

وا چطوری می تونید اینقدر یه طرفه به قاضی برید ...خداروخوش نمیاد مگه شما با خانواده دختره در ارتباطی؟

یجوری توپیده به اینا انگار خودش دختره اس و تو جریان بوده

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک

اولا ک درست صحبت کنید

حق توهین نداری دوم اینکه وقتی روز اول ی چیزی بگن و خودشونا ی جور دیگ نشون بدن بعد ی جور دیگ رفتار کنن

هیچ کس زیر بار همچین خانواده ای نمیره

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

هدایا اگه مصرف شده باشن قابلیت پس گیری ندارنطلا هم اگه فروخته شده باشه نمیشه پس گرفت

میشه پس گرفت

طلا عادتا نگه داشته میشه، وقتی فروخته میتونه قیمتش رو مطالبه کنه

ماده۱۰۳۷ قانون مدنی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

وا معلومه ک همرو باید پس بدن مخصوصا انگشتر اگر نگیرید پرو میشن و متوقع تروخدا پس بگیزید

خب منم همینو میگم ب مامانم ولی مامانم میگه ایقد بد رفتاری کردن و حرف زشت زدن ک اصلا دیگ نمیخوام باهاشون همکلام بشم

خب خودشون باید پس بدن یا اینک مثلا پیغامی چیزی بفرستیم مادرم میگه چون ذاتشونا فهمیدیم چ جوری نمیخوام ...

ایشون عقد نبودن پس دینی بر گردن برادرت نداره و عرفا باید پس بدن هدیه ها رو حتی اگه لباسی باشه که پوشیده باشه

مادرتون هم احتمالا از ترسش از این خانواده هست که میگه بیخیال وگرنه صد میلیون تو این دوره زمونه کم پولی نیستس حتی برای پولدارها

✌️