ننننل مدیر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2074 عنوان عصبانیت | مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 21 پست یه سوال داشتم دوستای گلم بنظرتون حرفهایی که تو عصبانیت گفته میشه واقعیه یعنی حرف دله اون شخصه؟تا حالا واستون پیش اومده تو عصبانیت حرفی بزنید که حرف دلتون نباشه؟خیلی مهمه واسم ممنون میشم جواب بدید💛💛 میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏 1397/03/22 | 11:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ننننل مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2074 آره. عصبانی ک میشم یکم مواظبم چیزی نگم بعدش نشه جمعش کرد فقط درحد اینکه اون لحظه حرصشودربیارم ی چی ... مرسی عزیزم میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 25115 آره. عصبانی ک میشم یکم مواظبم چیزی نگم بعدش نشه جمعش کرد فقط درحد اینکه اون لحظه حرصشودربیارم ی چی ... منم دقیقا همینطوریم مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
sani1292 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 1786 تو دعوا .عصبانيت حلوا خير نميكنن ك.من دو سه بار همسرم تو دعوي شديد بهم گفت ديوونم كردي پشيمونم درصورتي ك ميدونم حرف دلش نيستخودمم همينطور تو عصبانيت لجبازي ميكنم حرفايي ميزنم حرصش دربياد پس هميشه حرف دل نيست 💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
maaaaaah عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 319 من که بیشتر میخام لج طرفو درارمببین توی عصبانیت هر دو نفر دعوا براشون مثه که بازی میشه که فک میکنن هرکی یه حرفیبزنه که طرف مقابل دهنش بسته شه برندسواسه همین خیلی وقتا کش میاد دعوایا حرفایبدزیاد زده میشه
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7115 نه بابا اون لحظه هرچیزیو میگی تا کم نیاری و لج طرف دربیاری من خودم عصبانی میشم که دیگه نمیدونم چی میگم جدی نگیر اصلا برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
khasz94 عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 2670 همه جا این معروفه که توی عصبانیت باید طرفتو بشناسی... هیچ فرقی نداره از دست کی و چرا عصبانی شده..
nika1990 عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 7115 همه جا این معروفه که توی عصبانیت باید طرفتو بشناسی... هیچ فرقی نداره از دست کی و چرا عصبانی شده.. نه اصلا درست نیست چون من خودم تو عصبانیت چشمامو میبندم دهنمو باز میکنم تا حالا هم خیلی سعی کردم جلو خودمو بگیرم نتونستم 😥ولی واقعا اونایی که میگم حرف دلم نیست برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔