2789
عنوان

عصبانیت

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 21 پست
آره. عصبانی ک میشم یکم مواظبم چیزی نگم بعدش نشه جمعش کرد فقط درحد اینکه اون لحظه حرصشودربیارم ی چی ...

منم دقیقا همینطوریم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تو دعوا .عصبانيت حلوا خير نميكنن ك.من دو سه بار همسرم تو دعوي شديد بهم گفت ديوونم كردي پشيمونم درصورتي ك ميدونم حرف دلش نيست

خودمم همينطور تو عصبانيت لجبازي ميكنم حرفايي ميزنم حرصش دربياد 

پس هميشه حرف دل نيست

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

من که بیشتر میخام لج طرفو درارم

ببین توی عصبانیت هر دو نفر دعوا براشون مثه که بازی میشه که فک میکنن هرکی یه‌ حرفی‌بزنه که طرف مقابل دهنش بسته شه برندس

واسه همین خیلی وقتا کش میاد دعوا

یا حرفای‌بد‌زیاد زده میشه

نه بابا اون لحظه هرچیزیو میگی تا کم نیاری و لج طرف دربیاری من خودم عصبانی میشم که دیگه نمیدونم چی میگم 

جدی نگیر اصلا 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
همه جا این معروفه که توی عصبانیت باید طرفتو بشناسی... هیچ فرقی نداره از دست کی و چرا عصبانی شده..

نه اصلا درست نیست چون من خودم تو عصبانیت چشمامو میبندم دهنمو باز میکنم تا حالا هم خیلی سعی کردم جلو خودمو بگیرم نتونستم 😥

ولی واقعا اونایی که میگم حرف دلم نیست 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔