2777
2789
نه اصلاااااااا دندون خراب ندارم خب ولی گفته چهارتا برات میکشم که اونم طی درمان نمیدونم امروز نصب برا ...

قالب نمیگیره که ارهدندون منو این ماه میخواد بکشه سه تا خودم قبلنا کشیده بودم گفت یدونه کشیدنی داری من یه بار رفتم ماینه کرد گفت برو عکس بگیر بیار سری بعدی عکسو بردم انجام داد فقط بالا رو انجام داد یه سال بعد پایین رو انجام داد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موم چیه ببخشید؟اهاااا قالب گیری چیه؟

عزیزم موم اورتودنسی، از داروخانه بگیر البته خیلی گرونه، من ماه های اول مصرفم زیاد بود دیدم نمیصرفه با این قیمت، رفتم از عطاری موم گرفتم، خیلی ارزون، فقط باید قبلش گرمش کنم وقتی گرم و نرم شد میذارم روی براکت ها تا زخم نشه. موندگاریشم از موم داروخانه خیییلی بیشتره.

قالب گیری؟ نمیدونم متوجه منظورت نمیشم، چیزی بعنوان قالب گیری نداشتیم

عزیزم موم اورتودنسی، از داروخانه بگیر البته خیلی گرونه، من ماه های اول مصرفم زیاد بود دیدم نمیصرفه ب ...

خدا خیرت بده بابت توضیحات 💕🫂

نمیدونم والا اینترنت گفته قالب میگیرن 😂😐

نه اصلاااااااا دندون خراب ندارم خب ولی گفته چهارتا برات میکشم که اونم طی درمان نمیدونم امروز نصب برا ...

اهااان میخوای قالب گیری کنی یعنی اورتودنسی مخفی انجام دادی؟؟ چون سیمی قالب گیری نداره

مخفی گرونترم هست، اتفاقا نگهداریشم سخت تره

اهااان میخوای قالب گیری کنی یعنی اورتودنسی مخفی انجام دادی؟؟ چون سیمی قالب گیری ندارهمخفی گرونترم هس ...

نه نه اصلا دکتر چیزی نگفته

ولی خودم قصدم سیمیه

بخدا سیمی بهتره از هرمز میپریم