2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت هیچ وقت قابل بخشش نیس ...همون بار باید میرفتی؟ حالا باز خیانت کرده؟

اگ ببینم دیگ فرصتی بهش نمیدم فعلا ک دارم محبت میکنم بهش

خیلی جالبه ک وقتی صحبت اینجور چیزا میشه میگه فلان دوستم رفته زن صیغه کرده اون یکی فلان کارو کرده ولی من انقد تورو دوست دارم هیچ وقت ب این چیزاهم فک نمیکنم

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
اگ ببینم دیگ فرصتی بهش نمیدم فعلا ک دارم محبت میکنم بهش خیلی جالبه ک وقتی صحبت اینجور چیزا میشه میگ ...

صلاح کار خویش را خسروان دانند عزیزم ...امیدوارم زندگیت خوب شه ولی ب عنوان ی خاهر دارم بهت مبگم بگو من جای زنای دوستات باشم ی لحظم نمی مونم ابرو شوهرو میبرم و میرم

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
از یه مشاور بعیده که بگه حتمن شما یه اشتباهی کردی که شوهرت بهت خیانت کرده     یعنی چی تا ...

والا.....یعنی همش باید با استرس زندگی کرد بخاطر یه اشغال خیانتکار.....خوبه خیانتکارا مدافع هم دارن... شاید ایران با آمریکا درست بشه روابطشان.... اما خیانتکار درست نمی شه بهش حروم مزه کرده زیر زبونش شیرین آمده...به خدا دیدم که می گم....بنده خدا چندتا همکار ای سابقم اینجوری شدن....

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 

حاالا کی ازشون فیلم گرفته بود ؟ تو چطوری دیدیش ؟ هنوزم داریش ؟ 

اگه داریش کارای خوبی میتونی باش بکنی   

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"

سلام دوستان،من اینو قبلا تو یه تاپیک دیگه هم گفتم،اینجا هم مینویسم

یکی از دوستان نزدیک من شک کرده بود به همسرش،زیر صندلی ماشین دوربین گذاشته بود،وقتی تلفنی حرف میزدن صداشونو ظبط کرده بود،خب خیلی خیلی،حالش بد شد،چون واقعا عاشق هم بودن نه اینکه تظاهر کننا،واقعا همو دوست داشتن،ولی اصلا نمیفهمید چطور چنین اتفاقی افتاده،خلاصه صدا رو واسه همسرش گذاشته بود و اونم نتونست انکار کنه ولی قسم خورده بود که  فقط واسه کمک مالی کردن شروع شده و رابطه نداشتن،البته در حد بیرون رفتن و اینا بوده و صیغه کرده بود زنه رو،ولی اینقد به دست وپای دوستم افتاد و قسم و اینا که بخشیدش چون واقعا از همه نظر عالیه،همش میگفت خودمم نمیدونم چطور شد البته یه دوست نامرد داشتن که خیلی زندگی اینا تو چشمش بود،بعدا معلوم شد که همون این زنه رو سر راه این گذاشته و خلاصه اولش پذیرفتنش و بخشیدنش خیلی سخت بود ولی بهترین کاری که دوستم کرد به هیچکس به جز من و مادر شوهرش نگفت،حتی به خانواده خودش،چون اینقد این داماد محبوب خانواده هست که نگو از همه نظر،دو تا بچه هم دارن.اون موقع یعنی تقریبا هشت سال پیش بچه هاش راهنمایی بودن،نذاشت اونا هم بفهمن،ولی بعد ازون جریان انگار روابطشون محکمتر از قبل هم شد،اینقدر که شوهرش سعی کرد اون خراب کاریشو همه جوره جبران کنه،البته دوستمم خیلی خانمی کرد،به نظرم خیلی درست رفتار کرد،همیشه میگه برای یه اجر شکسته نباید کل دیوار رو خراب کرد،باید درستش کرد،ببخشید طولانی شد،اینم یه تجربه بود،گفتم شاید به دردتون بخوره

والا.....یعنی همش باید با استرس زندگی کرد بخاطر یه اشغال خیانتکار.....خوبه خیانتکارا مدافع هم دارن.. ...

زیاده .... 

ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم"
سلام دوستان،من اینو قبلا تو یه تاپیک دیگه هم گفتم،اینجا هم مینویسم یکی از دوستان نزدیک من شک کرده ...

دعا کنید شوهرم منم خوب بشه و بتونم ببخشمش کارم شده فقط گریه کردن خیلی احساس ضعف میکنم

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش
سلام دوستان،من اینو قبلا تو یه تاپیک دیگه هم گفتم،اینجا هم مینویسم یکی از دوستان نزدیک من شک کرده ...

این خیلی فرق می کنه 

آدمی که "یکبار" اشتباه کرده خودشم پشیمون و شرمنده است و فرصت میخاد جا داره که آدم به ساختن فکر کنه.

بالاخره آدمه و ممکنه یه خطایی ازش سر بزنه

ولی مردهای متوقع و طلبکار و این تیپهای که تا یه روز سردرد کنی دلزده میشن میرن ددر،درست بشو نیستن.پشیمونم نیستن

و خدا برای من کافیست.....
اگ ببینم دیگ فرصتی بهش نمیدم فعلا ک دارم محبت میکنم بهش خیلی جالبه ک وقتی صحبت اینجور چیزا میشه میگ ...

می خواد کارشو توجیه کنه....راستش من چندماه از شوهرم دور بودم مجبور به مسافرت شدم البته با رضایت خودش یه بار گفت همکارم شوخی می کردن می گفتن آشپز بیار صیغه نمی کنی.منم گفتم از رفتار ضعیف و شل و ول تو بود که بهت اینو گفتن... تو خودتو با همچین اشغال های قاطی می کنی.. شخصیت تو آگه واقعا در حد زن خیابانی ساعتی هست برو....کلی معذرت خواهی گ ه خوری.. کردتابخشیدم.....گفتم اتفاقا منم چون وقت زیاد نداری همش سرکاری، بدنیست منم دوست پسر داشته باشم سرم گرم می شه...بلاخره منم تنوع می خوام..   از آن به بعد طرز شوخی در این موارد ۱۸۰ درجه فرق کرد... همش در حال جلب توجه منه.....

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
حاالا کی ازشون فیلم گرفته بود ؟ تو چطوری دیدیش ؟ هنوزم داریش ؟  اگه داریش کارای خوبی میتونی با ...

خودش گرفته بود آره ازش کپی گرفتم ولی زنگ زدم ب یه وکیل گفت اگ ثابت کنه ک زنه صیغه ش بوده اونوقت میتونه اعده حیثیت کنه و ازت شکایت کنه بهم گفت کلا بیخیال فیلم شو

صلاح کار خویش را خسروان دانند عزیزم ...امیدوارم زندگیت خوب شه ولی ب عنوان ی خاهر دارم بهت مبگم بگو م ...

وقتی خدا داره این همه گناه رو میبینه و آبرو نمیبره اونوقت منی ک بنده ام آبرو ببرم بنظرم دور از انسانیته اگرم ببینم داره ب خیانتش ادامه میده دیگ فیلم خودشو نشون خودش میدمو میگم باید توافقی جدا بشیم ولی حتی نمیزارمم خونوادمم بفهمن ک چه بلایی سرم آورده

خودش گرفته بود آره ازش کپی گرفتم ولی زنگ زدم ب یه وکیل گفت اگ ثابت کنه ک زنه صیغه ش بوده اونوقت میتو ...

خودشم نشونت داد ؟ چطوری متوجه فیلمه شدی /؟