2777
2789
برو کمک مادرت بیکار نباشید کمک کنید کم زحمت کشبده براتون حالا من پسرم زشته کمک کنم

انجام دادم

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید برم بعد زایمان اصلا حوصله هیچیو ندارم اخه افسرودگی هم گرفتم

الهی عزیزم امیدوارم بهتر بشی قشنگم💕

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

همه کارای سخت واسه زن هاست

همون به خدا

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

مرسی قربونت

💋

دیگه از زاییدن بیبین دا

اره به خدا زاییدن بچه هر چی درده واسه ماس🥲😂

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

رفتم مژه کاری یاد گرفتم یک سال کار کردم ولی دیدم علاقه و حوصله اینکه سه ساعت بشینم برای مشتری مژه بزارم ندارم ول کردم سرویس مدرسه برداشتم جنگ شد سه ماه حقوق نداشتم تابستون شد رفتم اسنپ دو هفته رفتم تو گرما پیچ رفت تو لاستیک ماشین درست کردم باز مسافر برام گزارش زد غیر فعال شدم و بیکار ،خواستم برم آژانس بانوان دیروز میخام ماشین روشن کنم روشن نمیشه و باتری خالی کرده و باید باتری نو بخرم به خاطر ۲هفته اسنپ کار کردن باتری ماشینم خراب شد و الان باید ۷تومن پول بدم تا درست بشه و ندارم بازم بگم؟