2777
2789
عنوان

دوس پسرم🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 26 پست
بنظرم وقتتو هدر نده اونیکه بخادت هر لحظه دوست داره از حالت با خبر بشه یا مثلا ببینه چیکار میکنی و وق ...

اینمنو نمیخاد میدونم ولی خب چرا اینجوری میکنه منم پیم نمیدم بهش اونم خب توه

دو نفر؟یکی رو میشناسم همزمان با 45 نفر توی رابطه بود!!بنظر خیلی استارتر اولویتش نیست.این هم هست که م ...

درست سر ب هوا هم هس همش کارش دعواس بیرون....من فقط میکم اگ منو نمیخاد چرا هر دو روز ی بار پیم میده خب یه بار تده یا بازی روانی راه انداخته میخاد من دنبالش بیوفتم منم تصمیم دارم دیلیت اکانت کنم بفهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست سر ب هوا هم هس همش کارش دعواس بیرون....من فقط میکم اگ منو نمیخاد چرا هر دو روز ی بار پیم میده خ ...

بنظر رفتار های سمی داره.

حتما کانال دکتر امیر مهرداد خسروی رو توی یوتیوب دنبال کن (همینطور exirtv24) تا بتونی انتخاب درستی داشته باشی تا پشیمون نشی.

بنظر رفتار های سمی داره.حتما کانال دکتر امیر مهرداد خسروی رو توی یوتیوب دنبال کن (همینطور exirtv24) ...

الان پیم داد سین زدم ج ندادم چجوری برخورد کنم ؟؟اگ بازم پیم داد سین بزنم جواب ندم؟؟؟

آب نمک گذاشته که اگر بهتر گیرش نیومد بیاد با تو شاید تفریحی پیام میدهمثلا حوصله ش سر میره یاد تو میک ...

الان پیم داد سین زدم جواب ندادم اینباره پیم بده بازم همینکار کنم مبسوزه؟؟؟

الان پیم داد سین زدم ج ندادم چجوری برخورد کنم ؟؟اگ بازم پیم داد سین بزنم جواب ندم؟؟؟

اگه سین زدی باید جواب بدی، این میشه بی احترامی

این یه تکنیک هست برای جذب، که دیر پیام ها رو سین بزنی، تا این حس رو القا کنه که اصلا هول نیستی. توی این مدت طرف خودش میره توی فکر که چرا؟ و همین باعث میشه حد شما رو بالاتر بدونه و رغبت بیشتری پیدا کنه.

ولی اینکه آیا صلاح هست که باهاش باشی یا نه، بحث دیگه ایه.

اوتو بزاره تو آب نمک منو چرا گذاشته خاک توسرش ....هم محله هم هستیم البته شاید از داداشام میترسه نمید ...

لیاقت نداره تو هم بلاکش کن این از اوناست که تا حوصلش سر میره دنبال سرگرمیه برا همین به تو پیام میده ارزش خودتو بخاطر این لاشی ها پایین نیار سیسی