2777
2789
[QUOTE=61603045]رفته بودم زیارت جای ضریح یه خانوم مسن خوب اون لابد مشهدی نبوده خخخخ توله چیه لابد ...

توله نده در زبان  مشهدی یعنی هول نده.

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

فقط همیره بودون پیش بچه های طلاب و خاج ربیع هیچی نیستی یره... همی و دیگر هیییچ😉😉😄😄 . . . . ...

نگااااااکو بچه قشنگ اگه امدی طرف مو بم بوگو هواته دیشته بشوم ...حواسترم جم کو 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وخه یره بوخوسب حال ندروم 😂اگه دعوا دری وخه فردا بیا قله ساختمون 

رِستی ماری بِرِه چی قِلِعه ساختمون ...وِخِه بیا مِحله مومیون مُفت آباد ...قوم مان اینجِین موخوام بِدنُم چیکار موخوای بکنی تو فکر کِردی بِچِه مفت آبادِ مِتِنی بزِنی😁😁😁

شما مشهدی؟؟؟من مشهدیم پس چرا نشنیدم منظورتون تلووو

بعضیا خیلی غلیظن منم نشنیدم

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
شما مشهدی؟؟؟من مشهدیم پس چرا نشنیدم منظورتون تلووو

اره . زیاد توی حرم شنیدم میگن توله نده کنار ضریح.منظورشون اینه که هول ندید همدیگرو

فقط مردان بی غیرت وبی شرف بی ناموس توی نی نی سایت به زنان متاهل درخواست دوستی میدهند .

2827
2791
2779
2792