2777
2789
اسی خیلی ممنونم🙏❤️امسال پشت کنکور میمونماگه پشت کنکوربمونممیتونمرشته خوبی قبول بشم

آره اومد برات عزیزم

سال دوم میتونه برات کمک کننده تر باشه چون تجربه قبلیت بهت کمک میکنه، اگه تغییر روش بدی بهتر نتیجه میبینی

فقط اینو بهم بگو اگه گفتی و درست در اومد شیرینی بهت میدممممم

اربعین میبینمش؟

ازدواج داریم یا با شخصی که مامانش قراره بگه ازدواج میکنه؟

تو رابطه نیستیم و چت و تماس نداریم و فامیلیم همو دوس داریم

اسم خودم مریم

منو جواب ندادی بقیه رو ج دادی 🥲

ناگهان دلم هوای تورا کرده راستش را بخواهی ناگهان فکر کردم که تو کنار منی چقدر تو را دوست دارم خدای من🙂🩷خدایا امیدم،به توعه ناامیدم نکن برسون منو به چیزی که میخوامش💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره اومد برات عزیزمسال دوم میتونه برات کمک کننده تر باشه چون تجربه قبلیت بهت کمک میکنه، اگه تغییر رو ...

برات حمد میخونم میشه لطفا جوابمو بدی اکسم برمیگرده ؟کی

من خوشبخت ترین دختر دنیا هستم🐥

فقط اینو بهم بگو اگه گفتی و درست در اومد شیرینی بهت میدممممماربعین میبینمش؟ازدواج داریم یا با شخصی ک ...

همینکه خوشحال بشی خودش شیرینیه عزیزم😭امیدوارم درست در بیاد، برا اولین نیتت گرفتم اگه درست بود بعدا بیا پیام بده بهم برا اون یکی هم میگیرم

اربعین میبینیش؟ آره، دیدارتون تصادفی و یهویی نیست، یه موقعیتی یه هماهنگی ای یه چیزی پیش میاد که به واسطه اون میبینیش

همینکه خوشحال بشی خودش شیرینیه عزیزم😭امیدوارم درست در بیاد، برا اولین نیتت گرفتم اگه درست بود بعدا ...

.عزیزم می شه برا منم بگیرید

حس رسول و نظرش نسبت به ناهید رو می خوام بدونم

همینکه خوشحال بشی خودش شیرینیه عزیزم😭امیدوارم درست در بیاد، برا اولین نیتت گرفتم اگه درست بود بعدا ...

مسابقه نقاشی شرکت کردم . پارا آرت

این مسابقه باعث میشه من اقامت کشور ژاپن رو بگیرم؟پریسا هسدم

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه