2777
2789
عنوان

نی نیم دخمله🥹🥹🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 49 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ولا دادم چت جی پی تی گفت طبق نظریه رمزی پسره

منم نمیدونم درسته یا نه

ولی میگن اگه توی سونوی اولی ک واسه قلبه،شکل کیسه آب لوبیا شکل باشه پسره گرد باشه دختره.😁

چطور بود واسه شما؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
گرممهنهوعم غروب به بعدهترشی دوس ندارم شوری و شیرینی دوس دارمسرگیجم غروبه

فک کنم پسره منم همین علائن رو سر پسرم داشتم

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

عکس ان تی روبفرس من از رو جمجمه بلدم

برای من بگو به تیکرم توجه نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🤲🏻💗★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙★💙💗

گرممهنهوعم غروب به بعدهترشی دوس ندارم شوری و شیرینی دوس دارمسرگیجم غروبه

میگن اگه بی حالی و تهوع بعد از ظهر شروع بشه پسره.😁

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مبارکه عزیزیم بچه ی اولته؟

اره

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو آرزوی من از خدا هستی🩷🤰🥹افراد افراطی و پیکمی صرفا تو تاپیک من شرکت نکنن. من مرد زن ستیز نیستم چون صرفا بنظرم مردا در حد ستیز نیستن👍 همونقدر راجع به چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه نمیاری بیشعوریه اینکه بگین چرا ازدواج کردی بچه دار شدی هم بیشعوریه