من امروز 200 سونو دادم 317 آزمایش😩 شوهرم ب مادرش میگفت خیلی گرون شده سونوگرافی و ازمایش پونصد خورده ای اینا نمیدونم چرا خجالت کشیدم فک میکردم تقصیر منه رفتم ی جای گرون کاش قبلی میرفتم ارزون تر بود امکاناتش کمتر از قبلش هم خواهر شوهرم اینا باهام یجوری بودن🙄😐
دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏
ای خدا ...منم همیشه همینجورم حس میکنم همه چی تقصیر منه
کی گفت ازدواج کنم اصلا زیر بار منت برم😣
دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏
منم وضعیت مالیمون خوب نیس خیلی ازقسط ووام گرفته تاحقوق شوهرم که سع ماهی یک باربهش میدن،ولی چکارمیشه کرد؟الان که جوونیم باید به فکربچه بود،خیلی تنهام توخونه،کارکه ندارم لااقل بابچه باشه ادم بهتره،بعدم من هرماه یه چی برابچم میخرم که موقعی که به دنیااومد خرج وحشتناک نداشته باشیم قناعت هم میکنیم ولی نه اینکه خودمونو تحت فشارمضاعف بذاریم،، ماخودمون بچه همین ممللکت بودیم،پدرومادرامون ادمای جنگ زده اند،پس هردوره ای دغدغه خودش روداره باید کناربیایم ومقاوم باشیم خداهم کمک میکنع
بچه ها گناه دارند .الان دیگه مثل قدیم نیست .بچه ها قانع بودند .حرف گوس میدادند .تو دنیای خودشون با تمام مشکلات شاد بودند ولی بچه های این دوره همه چی رو با هم میخوان .ااصلا تو فاز قناعت و این داستانا نیستند بعد اگر تامین نباسند سریع افسرده میشن