2777
2789
خیلی خوشحالی گویا از زندگیت راضی ایاتفاق خاصی برات پیش نیومده خستە نشدی ک میتونی اینطوری با یه دردمن ...

مشکلت چیه گل؟

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوشحالی گویا از زندگیت راضی ایاتفاق خاصی برات پیش نیومده خستە نشدی ک میتونی اینطوری با یه دردمن ...

نه اتفاقا

اگر سرنوشت من رو بفهمی

ولش کن

مسابقه بدبختی که نیست

دارم بهت میگم جا نزن

زندگی سینوسیه اگر پایینی بعدش اوجه نگران نباش فقط کم نیار جا نزن به خودت ایمان داشته باش

حتما به راهی داره مشکلت شاید سخت و کلافه کنندست ولی راه داره

اون ورژن تو که چهل سالشه پنجاه سالشه نشسته ببینه تو الان چه تصمیمی می گیری و چه قدر جسارت داری

بیا تا من از شرایطم بگم تو گوش کناحتمالا مجردینمیتونی تصور کنی چقدر دخترم عذابم میدهبه حد مرگ زجرم م ...

اره خب باید بخوری چون تو بدنیا اوردی.من هیچ کاری نکردمو تو عذابم این خودش ی عذاب اضافه ست

این حرفا واسه کسی که انقدر ناامیده اثر مثبت که هیچ اثر فوق منفی داره ☹️

یه وقتایی یه نفر باید سیلی بخوره تا به خودش بیاد

منفعل بودن و نگاه به بقیه ببینی چه تصمیم برات میگیرم چهطور باهات رفتار میکنند یا تو چه موقعیتی قرار میگیری باعث میشه احساس ضعیف بودن بکنی

یه جا

یه نفر

باید بهت بگه

دنیا بیرون از تو وجود داره با قدرت و تو می تونی با قدرت تصمیم بگیری تغییر بدی توش

اره خب باید بخوری چون تو بدنیا اوردی.من هیچ کاری نکردمو تو عذابم این خودش ی عذاب اضافه ست

خدا شفات بده همین

ریپ نزن نمیخوام بیام تو تاپیکت

خود اسگولت درک نداری

از همه توقع داری

برو بالا پشت بام خودتو بنداز پایین

وقت مارو هم نگیر

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

میزارن که برنج خراب نشه؟؟؟

بله

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

خدا شفات بده همینریپ نزن نمیخوام بیام تو تاپیکت خود اسگولت درک نداریاز همه توقع داری برو بالا پشت با ...

درک دارم ولی اون بچه ت در عذابه چون تو تصمیم گرفتی باردار بشی.دقیقا مثل من.بیشتر از تو اون بچت تو عذابە.منم حاصل ی شب حوشگذرونی ام در حالیکه 20 و اندی ساله دارن میگن تو بدنیا اومدی ما بدبخت شدیم.در حالیکه بیماری ارثی دارم و خیلی چیزای دیگه...

درک دارم ولی اون بچه ت در عذابه چون تو تصمیم گرفتی باردار بشی.دقیقا مثل من.بیشتر از تو اون بچت تو عذ ...

مگه من میدونستم بچم اینجوری دنیا میاد

ولی خدا بزرگه اینقدر عزیز شده همه دوسش دارن

محبوب دل هاست بچم

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

مگه من میدونستم بچم اینجوری دنیا میادولی خدا بزرگه اینقدر عزیز شده همه دوسش دارنمحبوب دل هاست بچم

خداروشکر حداقل قدرشو میدونی.من چیکار کنم کسی دوسم نداره