2777
2789
نمی دونم قبلش منظورت چیه من بچه رو که می شستم با دور گیر خشک می کردم بعدشم پوشک می کردم یعنی از دو ت ...

اره از دوتا پارچه استفاده کنم،با یکیش آب بدنشو بگیرم،روی یکیش هم مای بیبیش کنم

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آره اونا جنسش یکم خشکه من حس میکردم بچه ها اذیت میشن اصلا ازشون استفاده نکردم بی استفاده ترین چیزی ب ...

رفتم خریدم دیگه،عقلم کار نکرد،حالا چندبار استفاده میکنم ببینم چجوریه

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

یه پارچه هایی هست بهش میگن ململ از اونا استفاده کن دقیقا جنس لباس نوزادی بچه هاس

پارچه ی کهنه ی بچه رو دیدی؟خیلی خوب آب رو میکشه ازون خریدم ولی حس میکنم زبره

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

اره از دوتا پارچه استفاده کنم،با یکیش آب بدنشو بگیرم،روی یکیش هم مای بیبیش کنم

دوتا پارچه نمیخواد ک

میبری میشوری با دورپیج میاری بیردن خشک میکنی میزاری رو زیرانداز تعویض پوشک میکنی

بعدم دورپیج باید چندتا داشته باشی یکی خیس میشه تا خشک بشه برای سری بعد پارچه خشک داشته باشی.

یک مادر دهه ۷۰

عزیزم 😍گفتم احتمالا هنوز بچه ات دنیا نیومده ایشالا سرت به خیر بگذره وقتی دنیا اومد به این چیزا نمی ...

قربونت گلم،اره الان بیکارم فکرم به همه چیز میره

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

قربونت گلم،اره الان بیکارم فکرم به همه چیز میره

دو ماه اول که تموم بشه که حتی به خشک کردن هم نمی کشه تو فقط باید گیرش بیاری چند لحظه آروم که بتونی پوشکش کنی و لباس تنش کنی دو ماه اول هم که اگه مثل بچه من باشه که اصلا نمی ذاشت پوشکش کنم