2777
2789
عنوان

اگه شما بودین توقع داشتین خانواده شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 48 پست

انتظاری ازش کسی نداشتم کلا نه بارداری نه بچه داری همش به خودم متکیم ولی اون بنده خداها خودشون هوام دارن

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

یه شب خواهرشوهرم اومد مثلا سر بزنه به کارگرم گفتم نیاد گفتم این هست دیگه اون بنده خدا نیاد بره مرخصی ...

من همیشه ته دلم میگفتم بابا اینا هم داداششونو دوست دارن بموقش جبران میکنن ولی شاخ دراوردم

شوهرم خودش طفلی دیگه هیچی نمیگه تعجب کرده اخه بهشونم گوشزد کرده بودااا الان میگه ولشون کن بموقش ما هم جبران میکنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون پولی ک شوهرت میده ب خانوادش بده ب خدمتکار بزار شوهرت خرج کنه تا هم قدر تو و بچه رو بدونه هم خ ...

#زن ترسناک

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
من همیشه ته دلم میگفتم بابا اینا هم داداششونو دوست دارن بموقش جبران میکنن ولی شاخ دراوردم شوهرم خودش ...

خوب شکر خدا فهمید

ببین ما جهاز خواهرشوهرم رو دادیم کامل

با اینکه پدر مادر داره سه تا چهار تا داداش داره بازم

چقدر سالها کمک و پول و ...دادیم

بعد چند روز پیش پسر خواهرشوهرم رو بردیم بیمارستان شهر ساعت یک نصفه شب تا شش صبح اونجا بودیم ۷ ۸ صبح رسیدیم باز روستا

به خدا قسم خواهرشوعرم زنگ نزد بگه مریم دستت درد نکنه پسرمو بردی دکتر بچه خودتو ول کردی

خودش نبود خواهر شوهرم خودش کرج بود

ما روستا سمت اردبیل رفتیم تفریح

میبینی یه زنگ چیه زنگ نزدا

۷۰۰ خرج بیمارستان دادم برا سرم بچه ۱۰ ساله ش مسموم شده بود

شوهرم انقدر ناراحت شد زنگ نزد که نزد

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خب راست میگه هی سواری الکی بدیم؟؟؟

کلا از خانمهایی که میگن قایمکی پول جمع کن نذار شوهرت بفهمه میترسم

حس خوبی ندارم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

به نظر من حق داری،حتما استراحت مطلق هستی،حداقل میتونن ناهار برات بفرستن،،اوناییم که ازت ایراد میگیرن اگه خانواده شوهر یه هزاری ازشون بگیره غوغا میکنن.به نظرم بهتره به روشون بیاری که الان که همسرت و تو گرفتارین بهتر بود یکم بفکرتون باشن

منظورم اینه انقدر کمک کردیم ما هم

شده برامون وظیفه

الان شمام

اونا نمیگن ممنون میگن وظیفشه

به شوهرت بگو یه روز قطع کنی همچین فوشت میدن

برا ما

تا شوهرم چهار پنج سال پیش دیگه کمک مالیش رو کم کرد

گفت ندارم و ...

پشت سرم گفته بودن زن ج ...ه ش نمیذاره

منو

که اینهمه سال گفتم پسرشونه وظیفشه بزرگش کردن

در حالی که شوهرم از ۷ ۸ سالگی کار کرده

۱۱ ۱۲ ساله بوده اومده کرج کارگری تنها

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

#زن ترسناک

زن ساده لوووووح

شاید ندیده باشی رنی رو ک ۴۵ سال در خدمت شوهر و خاتوادش بود و فقط یه زن خانه دار بود

و شوهرش قدرشو نمیدونه

من ازین زنا زیاد دیدم

هر زنی باید هوای خودشو داشته باشه

چون یه روزی تنها میشه

بنظرپ زن نباید زیادی ساده و کودن باشه و در کنارش باید خوب و مهربون هم باشه

حالا شما بترس

آقایون محترم لطفا بمن درخواست دوستی ندین❗️هر مردی بمن درخواست بده 💩 تشریف داره😊

به نظر من حق داری،حتما استراحت مطلق هستی،حداقل میتونن ناهار برات بفرستن،،اوناییم که ازت ایراد میگیرن ...

من اصلا بروشون نیاوردم غرورم اجازه نداد ولی خب حالمم بهم خورد از کارشون

شوهرم تمام عمر پشتشون بود و ماسمالی میکرد کاراشون رو ولی اینسری میگه حق با تویه و ...

بعد جالبه همه تو یه کوچه هم هستیم

منظورم اینه انقدر کمک کردیم ما هم شده برامون وظیفه الان شمام اونا نمیگن ممنون میگن وظیفشه به شوهرت ب ...

دقیقااا اینا هم میگن مجرد که بود ما غم نداشتیم الان فرق کرده منظورشون اینه تو نمیزاری

یماهه مادرشوهرم میگه یخچال خواهرزادتو بگیر سهم شماست

الان میگم مگه از رو جسد من رد بشه شوهرم اینکارو کنه

دقیقااا اینا هم میگن مجرد که بود ما غم نداشتیم الان فرق کرده منظورشون اینه تو نمیزاری یماهه مادرشوهر ...

نکنید اینکارارو

به شوهرت پیاما منو نشون بده

ببین ما صد خودمون رو براشون گذاشتیم

الان میبینیم چقدر اشتباهه

یه عده ادم متوقع و پر ادعا انگار تربیت کردیم که سیرمونی ندارن