2777
2789
عنوان

بی سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 29 پست
به نظرم در مقابل یه سری ادما که خوبن و لیاقت دارن اصلا سیاست لازم نیست.من خودم بلد نیسم سیاست داشته ...

دقیقا بخدا منم حوصله ندارم همش فیلم بازی کنم همش دیر جواب بدم زرنگ بازی در بیارم حوصلع ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب دیگه اون آدم آدم من نیست

چرا نمیخوای بدونی که ادما برای کنارهم بودن باید هم قالب بشن؟

نمیشه تو چوب باشی و اون گِل

اگه میخوای درست بمونی باهاش باید گِل بشی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

منم اینجوریم خیلی وقتام ضربه خوردم ولی مهم نیست حداقل رو بودم لاشی بازی در نیوردم ولی الان میفهمم تو ...

والا اگه طرفت آدمی باشه با سیاست هم جذبش میکنی ولی اگه لاشی باشه هر روز غر هر روز بحث واقعا سیاسستت نمیاد

دقیقا بخدا منم حوصله ندارم همش فیلم بازی کنم همش دیر جواب بدم زرنگ بازی در بیارم حوصلع ندارم

وای من اینقد ب شوهرم پیام میدادم

یا الان مثلا میگن محبت زیاد نکن مرد فلان میشه بمان میشه .فلان مدل محبت کن.والا من اینقد چسبیدم بهش و هی بوسش میکنم و دست میکشم رو سر وصورتش که دیگه اگه بتونه گریه میکنه😂😂😂

چرا نمیخوای بدونی که ادما برای کنارهم بودن باید هم قالب بشن؟نمیشه تو چوب باشی و اون گِلاگه میخوای در ...

اگه آدم تو باشه نیاز نیست بهش قالب باشه اگه احساس امنیت و توجه بکنی توام سیاست محبت کردن بهشون یاد بگیری ولی اگه طرفت آدم بدی باشه توام با سیاست جذبش بکنی بنظرم اصلا انگیزه ای وجود نداره در کل اصلا تو عادت اخلاقیم سیاست نیست

وای من اینقد ب شوهرم پیام میدادم یا الان مثلا میگن محبت زیاد نکن مرد فلان میشه بمان میشه .فلان مدل م ...

والا تو باید خودتو نشون بدی محبتت رو مهربونیت رو خودتو حبس بکنی محبت نکن فلان نکن همش خودتو زندانی کنی اون مرد هم کم کم ازت خسته میشه جذب زنای دیگه میشه

اگه آدم تو باشه نیاز نیست بهش قالب باشه اگه احساس امنیت و توجه بکنی توام سیاست محبت کردن بهشون یاد ب ...

خب منم منظورم همین حرف توئه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اقا باز خوش بحالت من یه چیزی میخوام بگم با پیامک میگم باز فکر میکنم ناراحت بشه نشه

چون اعتماد به نفس نداری وقتی داشته باشی نیاز نیست بگی ناراحت میشه اینجوری اعتماد به نفس داشته باشی افرادی تو زندگیت میان که ظرفیت رو داشته باشم نه اینکه بترسی نکنه فلان حرف رو بزنم اینجوری به خودت ظلم میکنی

والا تو باید خودتو نشون بدی محبتت رو مهربونیت رو خودتو حبس بکنی محبت نکن فلان نکن همش خودتو زندانی ک ...

برا خواهرشوهر مادر شوهر جاری اینا خوبه.اما به نظرم برا شریک زندگی نه مخصوصا اگه اون ادم همسرت باشه