2777
2789
عنوان

یکم زشت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 35 پست
چی بگم خو نمیذونستم اینهمه زن احمق تو سایت هست

خخخ تازه این صفحه اول بود اونا که حدف کردم هیچ

اکه بدون سانسور بزارم اوضاع خراب میشه و متوجه میشید که خوب کیه بد کیه منتها من ابرو بر نیستم

در ضمن معذرت خواهی کن چون محکوم شدی

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . درخواست دوستی هم نمیدم ریپلای هم نمیکنم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخ تازه این صفحه اول بود اونا که حدف کردم هیچ اکه بدون سانسور بزارم اوضاع خراب میشه و متوجه میشید ک ...

معذرت از خودم میخام بابت قضاوت سریع

کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍

راحت میتونی درخواست و قبول نکنی تمام ماهایی که خانوم هستیم تو سایت هروز درخواست داریم و قبول نمیکنیم اینجا مجازیه خودتو درگیر نکن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
راحت میتونی درخواست و قبول نکنی تمام ماهایی که خانوم هستیم تو سایت هروز درخواست داریم و قبول نمیکنی ...

ببین خانوم من کاربری ششم هست . به جان خودم تعداد درخواست ها بی شمار بوده ولی ولی بعضی خانوما خیلی فحاشن و تهمت میزنن زشته به خدا ادم حال به هم میخوره از تهمت و و کلملتشون نسبت به پسرا

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . درخواست دوستی هم نمیدم ریپلای هم نمیکنم .

جالب بود. برام😳

من کاربری ششم هست به جان خودم بی شمارر درخواست در کردم

اینم به خاطر تهمت ها و بدهنی ها یی که خانوما میکنن گذاشتم

ببین خانوم من کاربری ششم هست . به جان خودم تعداد درخواست ها بی شمار بوده ولی ولی بعضی خانوما خیلی ف ...

مهم نباشه برات قرار نیست به هر حرفی واکنش نشون بدین که اونم اینجا که حتی بعضیاشون به جنس خودشون توهین میکنن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
مهم نباشه برات قرار نیست به هر حرفی واکنش نشون بدین که اونم اینجا که حتی بعضیاشون به جنس خودشون توه ...

واقعا ناراحتم خودم اینستا و تل حدف کردم

امدم اینجا کاری با کسی ندارم از لفاظی استفاده میکنن که ادم هنگ میکنه ادم محترم خوب هم هستن خدایی ولی متاسفانه بد ها به پست ما می خوره خستم از دست جماعت.

مهم نباشه برات قرار نیست به هر حرفی واکنش نشون بدین که اونم اینجا که حتی بعضیاشون به جنس خودشون توه ...

همین کامنت اول نگاه کن واقعا جای تاسف داره.

کلا حرفی نمونده که بزنید خوبه حالا هیچی نمیگیم شما هم دور ور ندارید از نجابتمون

اعتماد به سقف تورو ینجه اگه داشت هلو میداذ

چی میگی تو سایت زنونه؟

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
هه خیلی متاسفم واسه خانم ها خیلی کار زشتی هست واقعا. چرا خط خطی کردی همه رو نشون بده

نشد دیگه خداوند ستاره . در جوشن کبیر یکی از الغاب خداوند ستاریت هست بنده هم باید ستار باشد

به جان خودم بی شماره درخواست دادن لغو زدم .

اما دیگه انقدر به پسرا سایت تهمت زدین مجبور شدم تاپیک بزنم .

لغو هم زدم میبینی کینه میکنن بعدا فحاشی میکننن خستم به خدا

اعتماد به سقف تورو ینجه اگه داشت هلو میداذچی میگی تو سایت زنونه؟

افرین . در ضمن ممنوعیتی نزده برا مردها برو بخون قانون سایت نوشته حضور خانوم ها و اقایون ممانعت نداره .

افرین به ادبت